@Logolago
Sitecode: 20252
De locatie is werkelijk fantastisch, de hele omgeving is een droom aan het eind van maart. Alles staat in bloei en groeit. We waren uiteraard een van de eersten die hier in het nieuwe seizoen aankwamen. Er zat nog wel wat wintervuil in de douches, wastafels en gootstenen; de receptie was open, maar helaas de andere faciliteiten niet. Zodra alles weer werkt en schoon is, zou ik er twee sterren bij geven.
Dit was ons tweede bezoek en we waren wederom zeer tevreden. De toiletten en andere faciliteiten zijn altijd zeer goed onderhouden. De eigenaar geeft iedereen een uitgebreide uitleg en heeft zijn eigen manier van werken. Maar dat is prima. Een echte aanrader.
Prachtig uitzicht. De rest is ronduit schandalig. Het dak van de "sanitaire voorzieningen" is half afgerukt, de vloer is bedekt met latten en wat daarvan over is, en het is er smerig. En ze vroegen hier in maart €20 voor? Ongelooflijk.
Echt ideaal voor een bezoek aan Palermo. Het personeel is erg vriendelijk en probeert een parkeerplaats te vinden, zelfs als de parkeerplaats vol is. Toilet en douche tiptop in orde. En het verkeer, dat is niet zo erg als vaak wordt gezegd.
De ruimte wordt gebruikt! Op 27 oktober 2013 stonden hier ongeveer 40 stacaravans en er was nog voldoende ruimte. Ideaal voor iedereen die zelfvoorzienend kan zijn.
Waren hier eind augustus, met ACSI €23. Een echt individuele plek met alles wat je nodig hebt. Het is echter een van de weinige plekken waar de witte reuzen geen plaats hebben. Deze glooiende villa’s zullen het begeven vanwege de steilheid van de paden. Echt een aanrader voor iedereen.
Een fijne plek voor één of meerdere nachten. De weinige plaatsen met elektriciteit zijn beperkt en door heggen meer als een camping ingericht. De rest is een groot gebied dat een geweldig uitzicht biedt op de eerste rij. We verbleven hier gratis. Prullenbakken zijn aanwezig.
Parkeerplaats met 12 € per nacht tot nu toe oké. Toilet kost 50 cent. Voor een overnachting is 2 dagen toeristenbelasting van € 3 per stuk - d.w.z. € 6 per persoon verschuldigd! Dit is gewoon een brutale afzetterij.
Gevaar! Als je volgens de hier gegeven coördinaten rijdt - zoals wij doen - kom je na een eindeloze kuilenweg op een vispaadje uit en dan in het niets.
grote bouwplaats. Helemaal geen service en gewoon verlaten. € 22 voor een stuk grind naast een drukke weg en halverwege onder de AB. En waarom kunnen alleen automobilisten gebruik maken van P+R? Met name de camperrijders willen graag van het aanbod profiteren. De verantwoordelijken moeten hier hun hersens aanzetten!
Sitecode: 2011
Geniet van een rustige nacht op deze prachtige natuurlijke plek aan de rivier.
Alles ok hier. De ruime parkeerplaats met elektriciteit, warme douche en schoon (verwarmd!) Sanitair kost € 12,40 voor 2 personen en campers.
Slechts drie insiders waren op het plein, helaas niet aanwezig. Alle anderen, zoals wij, hebben waarschijnlijk gefaald in deze stomme barrière en zijn verder gereden.
Geweldige parkeerplaats. Je moet na 48 uur verdwijnen en dat is prima. Langdurige campers met stoelen, tafels en waslijnen horen thuis op de camping. Dit beleid moet school maken, dan zullen we dergelijke plaatsen blijven houden.
ongeveer 30 minuten loop naar Plaza del Espania door het prachtige Park Americano. De weg daar en naar de parkeerplaats gaat door bezaaid terrein. De parkeerplaats zelf, nou ja, je bent gewoon in de garage. Als we de gratis parkeerplaats bij de haven eerder hadden gezien, zouden we daarheen zijn gegaan. De stad compenseert alles. Gewoon geweldig.
Een oude CP met een zeer groot gebied, veel zeer zanderig. Voor womos speciaal aangewezen ruimte met een solide voetafdruk. Geen verkaveling. We wilden maar 2 dagen blijven, het werd 7 dagen. Het sanitair is natuurlijk oud, maar ze zijn schoon en de douches zijn warm. Wat wil je nog meer voor € 12,34 voor 2 personen inclusief elektriciteit? We vonden het leuk. De plaatsen zijn een bezoek waard.
Stoffige parkeerplaats zonder enige service. Ok voor een nacht. Overwinterers zijn ook hier die hun afvalwater en toiletten langs de weg in gullis weggooien en brutaal plaatsen blokkeren met tafels, stoelen en flessen water. Leg het spul opzij als het je hindert! Er is geen recht op dergelijke blokkades. Deze slechte gewoonte verspreidt zich steeds meer.
Ideaal uitgangspunt voor een wandeling naar de bekende ankers. We stonden hier een rustige nacht. Het is onbegrijpelijk dat intolerante en egoïstische langetermijnparkeerders de parkeerplaats met stoelen, tafels en andere rommel blokkeren tijdens hun afwezigheid. Je zou het spul in de prullenbak moeten stoppen.
Stoffige grote parkeerplaats zonder voorzieningen. Desondanks slagen veel overwinterers er uiteraard in om hier langer te blijven. Goed voor een bezoek aan de stad, niets meer.
Zeer nieuwe, nuchtere en winstgevende plek. Ontbrekend toiletpapier is geen probleem, er is geen toilet. Omdat we slechts een nacht verbleven was er een toeslag van 1 €, met elektriciteit 11 €. We weten niet wat de duidelijk langer verblijvende gasten hier houdt.
Geweldige CP! Waren op het algemene plein. Alles met ACSI € 16,20 inclusief elektriciteit. De speciale Womoplatz kost 18 €. Ook mooi gelegen en grote percelen. Iedereen zoals hij wil. Altijd weer.
Mooie locatie achter het duin. In december enkele permanente kampeerders in de aangrenzende duingebieden. De parkeerplaats zelf is van grind en is uitgerust met vuilnisbakken. Mooie wandelingen over loopbruggen over de duinen en naar het aangrenzende meer. De zee is hier een geweldig schouwspel wanneer de golven opzwellen.
Mooie locatie aan de rivier met uitzicht op de oude stad tegenover en het kasteel. Openbaar toilet erg schoon. Als u standplaatsen beoordeelt op basis van wc-bril en papier of met dikke schepen reist, blijf dan alsjeblieft weg. Een goede tip voor iedereen.
De camping ligt vrij afgelegen en heeft slechts zeer matige busverbindingen naar het mooie stadje Setubal. Een beetje vervelend op de fiets vanwege de hellingen op de 5 km-route. De plaats wordt strak gehouden, het registratieproces is een beetje lang, de plaats zelf inclusief sanitaire voorzieningen is zeer goed onderhouden. Voor 2 personen met elektriciteit € 12 volledig goedkoop.
Staanplaatsen direct aan het prachtige strand aan de rand van het oude vissersdorp. Niet voor mensen die meer verwachten dan vuilnisbakken. Half december waren enkele restaurants open. Het was stil 's nachts.
Goed uitgangspunt voor Lissabon. Professioneel en zeer vriendelijk welkom. De plaats is zeer goed onderhouden en de sanitaire voorzieningen waren altijd erg schoon. We verbleven 2 nachten in november en betaalden 42 €. Helemaal prima, vooral omdat we ook nog 2 nachten kregen voor de prijs van één. Zeer goedkoop restaurant, goed eten. Altijd weer.
Alles daar wat je nodig hebt. En voor degenen die wc-papier als een evaluatiecriterium van een parkeerplaats zien, ja, dat was er ook. De eerste rijen elektriciteit werden allemaal bezet door permanente gasten met overwinterende bedoelingen. In het gebied zonder elektriciteit zijn plaatsen echter altijd vrij aan de voorkant. De vierkanten zijn verkaveld, de afstand tot de buur bevordert de communicatie. We vonden het leuk.
Onze satellietnavigatie liet ons vanuit het noorden op een startbaan komen die naar het veld leidde. Maar het is ook anders zoals we bij vertrek hebben gevonden. Wij waren de enigen behalve een brutale hond en hadden - afgezien van de daverende zee - een zeer rustige nacht. Behalve de ietwat lange reis een goede plek als je alles aan boord hebt.
Sitecode: 81989
Iedereen die geluk heeft en een redelijk gelijkmatige plek vindt, geniet van een ingenieus uitzicht. De chaos kalmeert snel in de avond. We vonden het leuk. Vuilnisbakken en afhaalrestaurants in de buurt.
Zeer vriendelijke, competente en behulpzame operators de z. B. weet ook in gastekorten in Duitse en Nederlandse flessenoplossingen. Absoluut schoon en onberispelijk sanitair. We waren zeer tevreden.
Leuke parkeerplaats aan zee. Helaas zijn de toiletten gesloten en zie je mensen met de Klorolle in de duinen verdwijnen. Maar de hondenbezitters doen het zo goed zonder tas.
Goede plek om Porto te bezoeken. We verbleven 2 nachten en zijn vriendelijk en bekwaam advies geweest. Het sanitair is zeker oud maar erg schoon. De strandbar bereikt u in 5 minuten en is zeker een bezoek waard. Alleen de loopbanden van de honden storen, wiens eigenaars erin slagen om hier te komen, maar duidelijk niet langer voor de poort om voorbij te gaan.
Mooie locatie, erg nat in de regen. Openbaar toilet in het recreatiegebied. In de zomer zeker erg vol. In november waren we bijna alleen.
Sitecode: 1971
Geweldig veld op dit moment gratis, zelfs met elektriciteit. Toiletten 150 m op het strand.
We waren erg blij met de vriendelijkheid van de eigenaar. De plaatsen zijn erg gul. Origineel en grappig vonden we het toilet omgebouwd naar de telefooncel. Broodjesservice was ook beschikbaar. Dit alles voor 7 €.
Geweldige plek, alles wat je nodig hebt en aardige mensen. Iedereen die hier kritiek uitbrengt, moet naar een 5-sterrencamping gaan en dienovereenkomstig betalen.