@LondenRadier
super leuke stadscamping. Bij aankomst , buiten opening receptie, zelf een plek zoeken en even bellen met beheerder voor de code van het sanitair-gebouw . einde van de middag is hij aanwezig om te betalen . alleen contante betaling !! wandeling over stadswal en door oude centrum van de stad.
prima plek om Besancon te bezoeken met de fiets , fietspad langs de Doubs, camping is nu onderdeel van Only Camp. sanitair prima , vriendelijke ontvangst en receptie is hulpvaardig. gebrek aan warm afwaswater komt o.a. doordat mede-kampeerders de warm water kraan 10 min laten lopen tijdens hun afwassessie
prima camping, dicht bij het meer en de stad. sanitair goed . zeer vriendelijke ontvangst. uiteraard hoor je de weg maar dat is onderdeel van een stads-camping.
Sitecode: 62086
schoon en rustig (op geluid van de vliegtuigen na, tot 23.30 uur). Met de trein naar Matiko Bilbao, iedere 15 min. volg niet Google gps. Vlak voor de afsluiting van de weg , volg je de borden voor de camper plaats. dan rijd je er zonder kleine weggetjes heen.
Sitecode: 19440
mooie plek vlakbij centrum. goede voorzieningen, veel picknick tafels en waterpunten.
sanitair is inderdaad wat verouderd maar prima te gebruiken. goede ontvangst op de receptie, zeer behulpzaam. Uiteg om naar Porto te gaan, trein €3,90 retour . 1x per uur rechtstreekse verbinding, duurt ong 35 min. en dan ben je in hart van het historische deel van Porto. supermarkt vlakbij de camping
fijne , kleine rustige camping. winkels en stadje op loopafstand. vriendelijke beheerders en schoon sanitair, zeker een plek voor ons om vaker aan te doen voor een paar nachten