@Lta
- 2013
Pracht plek om een paar op rust te komen. Een groot langwerpig grasveld omzoomd door diverse bomen en struiken. Vrije keuze om te staan waar je wilt, zon , schaduw of beide. En echt op een paar minuten vanaf het centrum van het mooie Aurilac.
Wat een ontdekking. Deze camping is uniek in zijn soort. De ongedwongen sfeer:”zoek maar een plekje en als je die gevonden hebt kom dan maar even inschrijven”. je mag dus staan waar je wilt maar wel met de neus naar de weg, het heeft wat weg van vrij kamperen. Er zijn klachten over het eenvoudige sanitair. Dat begrijp ik niet, als camperaar ben zelfvoorzienend toch!! en de cassette legen ging prima. Drie dagen hier gestaan. Uitstekend!!!!
Mijn beoordeling gaat er van uit dat de lokatie nu een camperplaats is en geen camping. En dan kom ik tot de conclusie dat je een keuze hebt uit ruime schaduwrijke plaatsen. En ja het onderhoud is niet geweldig, de hagen zijn niet gesnoeid maar het gras wel gemaaid. Stroom was geen probleem. Er is een dubbele plaats aan de sanizuil zodat je niet lang hoeft te wachten. In vergelijk met een CP op een parking is deze CP zijn geld zeker waard
Sitecode: 20897
de CP bevind zich aan de overkant van de weg waaraan het kasteel ligt. Prima plek om te overnachten. we waren er op vrijdag avond en de Brasserie die op enkele tientallen meters van de CP zit had het lekker druk.
Prima plek om te overnachten. Wij hebben geen last ondervonden van de doorgaande (D) weg. Op zondag veel parkeerders maar ook dan voldoende ruimte om te overnachten. Orleans is makkelijk te bereiken op de fiets over smalle fietspaden. onze fiets routeplanner gaf 6.7 km aan. aan de D weg richting Orleans een grote superU ook makkelijk te bereiken met de fiets. wij telde 3 prullenbakken en 1 glasbak. Verder geen voorzieningen.
echt prima CP op doorreis. vlakbij een sluisje en bootjes aan de kade. zij hebben wel stroom de CP heeft alleen een prullenbak. maar meer heb je niet nodig toch voor 1 nacht. s’nachts heerlijk rustig.
het is allemaal al gezegd, een prima plek om te overnachten als tussenstop en om Burgos te bezoeken. toch een tip: de groene veldjes lijken erg aantrekkelijk om langs te gaan staan. Echter schijn bedriegt. in deze veldjes zitten sproeiers verstopt en die sproeien zeer regelmatig. dus wil je geen natte voeten of natte camper. ga daar dan niet staan.
Echt helemaal eens met het voor gaande. Er was niemand aanwezig toen wij in de middag aankwamen. Geen probleem, de poort stond open en de bordjes wijs de de weg na achter het huis. Pas s’avonds kwam er iemand langs. we betaalde 10€ 7 voor de plaats en 3 voor de stroom. heerlijke plek om tot rust te komen. lta
Mooie, ruime camperplaats bij een leuk plaatsje met een goed restaurant. Wij waren vroeg in de middag aangekomen en hadden de plaatsen voor het uitzoeken. Er stond geen enkele camper. Het VVV vertelde dat de CP in de ochtend was afgesloten ivm bosbrand gevaar.
Prima plaats om een paar dagen te blijven staan. Zeker als je het geluk hebt om een van de tien plekjes met een tuintje te bemachtigen. Ons lukte dat na een nacht op de parking. Leuke omgeving om te fietsen. Aanrader is het restaurant Ce La Vie in het nabij gelegen plaatsje Orsan
Prachtige camperplaats. Mooie ruime plaatsen in de boomgaard op grasveld. Gastvrije eigenaar. Gebruik van camperplaats is gratis, bij gebruik van de voorzieningen betaal €3. Goed aan te rijden vanaf de A20.
Het pinksterweekeinde hier gestaan, prima plek als uitvalsbasis voor een paar schitterende fietstochtjes. De beheerder heeft naast heel veel informatie over de streek, diverse (knooppunt) routes uitgeprint en geplastificeerd hangen in de gezamenlijke ruimte. Erg handig. Stroom voorziening was, met 4 ampère voor ons ruim voldoende. Wij waren tevreden met deze camperplaats .
Sitecode: 20657
lekker dicht bij het centrum van Groningen en een vriendelijke en hulpvaardige eigenaar.
Het is allemaal al gezegd en geschreven. Vriendelijke en behulpzame eigenaar, kleine camperplaats waar je dicht op elkaar staat. Alle voorzieningen super schoon. Dicht bij het mooie Krk en zee. En! Het klopt allemaal, prima camperplaats. Nog niet vermeld is de mogelijkheid van een boottocht over de Adriatische zee met de zoon van de eigenaar. Een beetje duur maar zeker de moeite waard.
Leuke tussenstop op weg naar de Alphen voor de Tour de France. CP ligt tussen de rivier en de D40. Einde van de dag wel veel verkeerslawaai van lokaal verkeer in de avond rustig. Alle (basis) voorzieningen aanwezig. Wat wil je nog meer voor 0€
Gaat officieel 1 maart 2019 open maar wij mochten alvast het weekeind van 15,16 en 17 februari gebruik maken van de Camperplaats. Dat hebben we met plezier gedaan. Nog niet geheel af maar wel met een goede potentie om uit te groeien tot iets moois. Op ruim 6 km van het centrum van den Bosch. Een prachtige omgeving om leuke fiets tochtjes te maken. Restaurant vind je in het nabij gelegen Berlicum.
Veel veranderd in vergelijk met de vorige keer. Een nachtje staan kost nu €8, er ligt een ponton in het kanaal met daarop een terras. Dit trekt veel lokaal bezoek wat veelal met de auto komt en gaat. Zeer rumoerig dus. Na middernacht wel rustig.
Verwacht je een mooi geplaveide CP met een super toiletgebouw of sanizuil dan moet je hier niet zijn. Maar houdt je van het Franse platteland en van de, wat eigenzinnige, mensen die daar wonen dan vind je de plek super. Eenvoudige CP met stroom en water maar geen vidance voor zwart water en toilet. Stevige ondergrond met gras en redelijke vlakke plekken. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen
Nette CP op verharde ondergrond, wel blokken nodig om recht te zetten. Min puntje is de smalle parkeerplek als je tussen de campers staat. Plus puntje is als je aan de buitenzijde aan een grasveldje kunt staan. Om water te tappen heb je een dubbele man aansluiting nodig. Ik kon deze lenen van mijn Franse buurman maar hij is te koop bij de Gamm Vert vlakbij de CP
Helemaal eens met de vorige beoordeling. We hebben er twee nachten (weekeind) gestaan, prima bevallen. Inderdaad bushalte op 50 meter maar de bus rijdt niet op zondag. Wel kan je met de trein vanaf station Portet Saint-Simon (3 km)naar het centrum van Toulouse. Muntjes voor stroom kan je met een bankpas kopen aan de sanizuil.