@LucenChris

Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Ik kan hier niets, absoluut niets meer zelfs! Ik kan enkel maar beamen wat anderen schreven. Voor meer dan herhaling vatbaar!

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Waauw, pareltjes bestaan aan normale pensionada prijzen! Het is soms te gek voor woorden wat er voor normale camperplaatsen gevraagd wordt. Toilet en douche hebben we zelf aan boord toch? Alex is een bijzondere gastheer. Vanmorgen werden we wakker met verse mandarijntjes op onze trap, en zonet kwam ie een aperitief hapje brengen onder de vorm van verse druiven met een grote lepel versgemaakte honing.

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

leuke plek, maar…. We kochten twee munten voor € 6,-, maar we hadden zelfs met de tweede munt geen stroom. zowat alles geprobeerd, tot en met de zekeringen van de stroomzuil gecheckt. Geen idee, waar of hoe we dit kunnen melden?

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

staat goed aangegeven als je bij de stad komt. Goede gratis plaats met een langkampeerder in een kleine caravan die zijn afvalwaterslang in de grijswaterafvoer heeft gehangen. Ziet er een leuk stadje uit, maar wij zijn op doorreis. Voor onze beide Kooikerhondjes was het afgesloten parkje met behendigheidstoestellen een welgekome afwisseling. Maar ondanks een bord dat waarschuwt voor de hondenpoep en boeten van € 750,- lagen er jammer genoeg droll

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

We gaan hier de nacht doorbrengen op de camperplaats. Was er even naar zoeken, want er stond níets aangegeven. Alleen de verzorgingszuil duidde aan dat dit de camperplaats was. Water met een munt, net zoals stroom (1 uur), maar waar je munten moet halen blijft een raadsel. Op zondag rustig, maar kan me voorstellen dat het doordeweeks hier druk is.

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Daar mogen veel Nederlandse gemeenten nog een puntje aan zuigen! Alle voorzieningen, inclusief stroom gratis aanwezig! Ook op het plein korter bij de kerk zijn plaatsen met stroom. Maar een ster minder vanwege de drukte afgelopen nacht. Van lawaaiige auto’s met harde muziek door de nacht tot hard optrekkende vrachtwagens. En je moet echt wel je handrem optrekken. Onze buurman had zijn camper geleveld, en zijn voorwielen kwamen ruim dertig cm bove

Geweldige camperplaats, en dit wordt het zeker als de wethouder zijn zin krijgt. Want dan wordt het betalend en komen er voorzieningen. Maar dan komen wij er ook nog! Ondanks dat het voor ons maar een half uurtje rijden is. Lidl en Albert Heijn op loopafstand, evenals meerdere eettentjes in alle soorten prijsklassen. Maar let wel: neem je huisvuil, en al de andere rest mee naar huis! Verpest het niet voor de anderen! Indien nodig kan je op korte afstand de nodige voorzieningen vinden in Assenede.

Tja, we waren hier eerder in 2014, nog voor de opening en toen was het gezellig en niet duur.... Maar anno 2018 is de prijs dusdanig opgeschroefd dat met er meer van verwacht. Waar in 2014 een pipowagen dienst deed als sanitair is er nu een tweedehandse unit gekomen die eigenlijk nog slechter is. Niet dat wij willen en moeten gebruik maken van deze voorzieningen, maar als deze er zijn wel uiteraard. Tevens verwacht je voor de prijs die je ervoor betaalt wel wat meer toch? Toen we de cassette wilden leegmaken in de voorziene bak, viel deze zelfs in elkaar. Spoelen van de cassette was zelfs onmogelijk door het ontbreken van een waterkraan. We hebben onze cassette dan maar gespoeld met ons eigen grijs water.... Neen, in 2014 kon deze plaats ons wel bekoren, maar anno 2018 verwacht je gewoon meer voor het geld wat je ervoor betaalt toch?

Wij hadden de fout gemaakt om de meterstand niet vooraf te controleren en toen ik verhaal ging halen over het hoge verschuldigde bedrag begonnen ze over een koffiezetapparaat, elektrische verwarming en dat soort dingen. Maar geen van dat hebben we aan boord, de koffie wordt hier nog ouderwets opgegoten...