@Lucy2.0
- 2015
Topplek. Op loopafstand van een prachtige baai waar je heerlijk kunt zwemmen. Tussen baai en camperplek is ook een drinkwaterpunt. Piombino is een mooie stad met vele uitstralingen, en heerlijke restaurants. Wij hebben er heerlijk gestaan.
Heerlijke, rustige plek. Geen voorzieningen maar wel veel wijdse vergezichten. De moeite waard om de buitenwijk van Pisa te bezoeken en te genieten van overheerlijk schepijs of een borrelpank!
Fantastische plek, dito ontvangst. Wat een rust op een camping vlak aan de zee. Zeer schoon sanitair, vriendelijk personeel. Een plek om zeker nog eens terug te komen!
Wat een fijne plek om te vertoeven. Voorzieningen aanwezig zonder dat er voor betaald hoeft te worden. Vriendelijke inwoners, net en verzorgd dorp.
Fijne plek met veel sportieve dynamiek erom heen. Leuk centrum om naartoe te wandelen met markt op zaterdag. Warme douches, schone toiletten en goede voorzieningen om chemisch toilet, afval en grijs water te lozen.
Hele fijne plek, goed verzorgd. Mooie wandelomgeving, meerdere goed aangegeven routes vanaf de camperplaats.
Fijne en rustige plek. Vier nachten gestaan. Verrassend mooi dorpje!
Fijne camperplaats met ruime plekken. De beheerder is vriendelijk en behulpzaam!
Hele fijne plek. Overdag genoeg leven in de brouwerij zonder dat het storend was. ‘s Nachts rustig. Gratis drinkwater en plek om chemisch toilet te legen en reinigen en afvalwater te lozen.

Hele fijne en prettige plek om zelfs een paar dagen te vertoeven. Leuk dorp met een supermarktje, bakker en restaurants. Vlakbij is een meer waar je omheen kunt wandelen en daar is ook een schoon openbaar toilet (5 min. lopen van de camperplaats).
Hele fijne plek om een paar nachten te staan. Leuke korte duinwandelingen te maken en mooi strand met heldere zee.
Hele nette en verzorgde plek met uitzicht. Inderdaad enorm rustig.
Fantastische plek, zeer goed verzorgd. Keurige sanitaire voorzieningen. De havenmeesters maken het verblijf compleet met hun gastheerschap en enthousiasme! Een aanrader dus.