@LudoHoefkens
- 2013
- Renault Master Master
- 2007
- Renault
deze rustige plaats is een prima plaats om te fietsen en te wandelen.Zie kampeerauto juni 2025,
2023
Prachtige plaats met zeer vriendelijke eigenaars. Op loopafstand van supermarkt en stadscentrum en voor ons alles prima in orde .
We zijn hier 10 dagen later toegekomen dan vorige evaluatie, en niets te zien van schapen keutels en voor ons een prima plaats en blijven een dagje langer.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Prima cp volledig gratis lozen wc, grijs water
We hebben hier 3 dagen genoten van deze rustige plaats, en aan fiets en wandelwegen geen gebrek. We zullen deze plaats zeker nog eens in de winter bezoeken. Vriendelijk ontvangst
2020
9 maart 2020 zeer vriendelijke en hulpzame man. Na een tankbeurt stroom, water enz gratis. Prima plaats als tussenstop.
Zeer rustige plaats met speeltuigen voor de kids, mooi stadje met mogelijkheid om te fietsen en wandelen voor ons een 10.
zeer goede plaats om Echternach te bezoeken, er zouden meer steden dergelijke plaatsen moeten voorzien, en dan nog gratis.
Sitecode: 20141
We staan hier voor enkele dagen, enige minpuntje is dat ge hier niet kunt fietsen. Verder prima om met openbaar vervoer naar Echternach en Luxemburg stad te gaan.
2019
Sitecode: 19433