@LukasEbeltjes
- 2019
April 2026
Sitecode: 195270
mooie plek! Voor overige bezoekers, op 30 april en 1 mei is het terrein afgesloten ivm een evenement.
wij hebben pech dat er een voetbalwedstrijd was met zeer luide muziek in de avond.
een fantastische plek, heerlijk rustig, mooi uitzicht, vriendelijk ontvangen buiten openingstijd. waarom 4 sterren? de verlichting mag wel een opknapbeurt krijgen, maar we komen zeker terug.
mooie gratis plek alleen jammer dat er camperaars zijn die dubbel gaan staan zodat anderen er niet uit kunnen
heerlijk rustig. het museum is een bezoek waard
rustige plek zonder voorzieningen. bloementuin is een bezoek waard voor degene die daar geïnteresseerd in is. de camperplaats is niet gratis, je betaald voor drie uur €4,00 en daarna €0,50 per uur. dit komt neer op ongeveer €15,00 per 24 uur
mooie plek om te overnachten. noodzakelijke voorzieningen gratis electra tegen betaling. supermarkt 300 meter lopen
bij aankomst onvriendelijk ontvangen, werden bijna gedwongen om op de camping te staan. €31,00 per nacht is behoorlijk prijzig terwijl groot op het bord staat dat het €20,00 kost. zagen dat bij het weggaan maar toch voelen ons behoorlijk afgezet. positieve punten goede douche, maar niet schoon en broodjesservice. Voor ons was dit te laatste keer
prime plek met alle voorzieningen
voor een overnachting is deze plek geschikt weinig te doen in de omgeving. de plaats stond s'avonds vol ongeveer twintig campers waarvan drie caravans.