@Luuk19
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Sitecode: 71940
Groot! Je kunt zelf een plek uitzoeken in schaduw of zon. 1 wasmachine (<2EUR). Veel water- en electrapunten. Smaakt soms naar zwavel (thermen). Thermen (<5EUR pp) ligt ernaast en is een enorm zwemparadijs met glijbanen, babybaden, speeltuin, meer, thermaal-baden en eettentjes. Vriendelijke receptie. Fietspad naar centrum met supermarkten. Vooral Hongaren. Sanitair voldoende maar helaas erg vies!!
Ruime parking naast een mooi park. Kan een fijne camperplaats zijn, maar stond vol met 10 grote caravans en dure auto's. Leek een woonwagenkamp van een grote familie. Ze claimden en blokkeerden alle plekken met als reden dat er nog meer caravans zouden komen (die kwamen niet). Dubieuze bedoeling. Bij gebrek aan beter maar een eindje verder op de parkeerplaats gaan staan. Rustige nacht gehad.
Hele fijne plek. Camping heeft plek om te dumpen / vullen. Fijn sanitair. Snel WiFi op de camperplaats, dat kost 1,50 voor 12 uur. Naast de camperplaats zit een autogarage; wij wilden onze remblokken laten vervangen, maar de eigenaar gaf ons een slechte prijs. Verderop in Traunstein zit een Fiat professionele dealer / garage die het dezelfde dag voor 30% minder akte.
Goede overnachtingsplek!We zijn 2 nachten gebleven en zijn overdag gaan wandelen in de bergen en smiddags gaan zwemmen in het naastgelegen zwembad met babyzwembad (6 euro voor 1.5 uur).Bij het zwembad zijn we ook steeds naar de wc gegaan en na het zwemmen konden we douchen.Het is open van 10-22uur.Voor het zwembad is een fontein met drinkwater.Parkeer niet te dicht bij de paarden ivm vliegen.
Prachtige omgeving. Prima parkeerplekken. We kunnen bij navraag de wc van het hotel gebruiken. Stroom, water en dumpen in orde.
Mooi en stil. Vriendelijke eigenaar en nieuw schoon sanitair. plaatsen zijn vlak, geen schaduw.
Super mooie gratis plek! Wij kwamen rond 4 uur aan. Toen waren de meeste bezoekers al weg. Dame van bezoekerscentrum is super vriendelijk. Ernaast een restaurant. 300m verderop komt heerlijk koud drinkwater uit de grond. Ruime speeltuin en picknickruimte. Route vanaf Kotor is spannend maar mooi: smalle weg waar ook bussen rijden. Je moet soms een stuk(je) achteruit rijden om te kunnen passeren.
Camping aan mooi riviertje maar daar is dan ook alles mee gezegd. Sanitair werkt maar de deuren kunnen niet dicht (slotjes passen niet waardoor de deuren weer deels open gaan). Communicatie was lastig en de vrouwelijke eigenaresse was onvriendelijk. We zijn nu ruim een week in Bosnië en deze camping is prijs/kwaliteit heel duur.Met weinig moeite zouden ze hier veel fijnere camping van kunnen maken
Klein oneffen grasveld voor een stuk of 5-8 campers. De helft van de plekken heeft schaduw, andere pal in de zon. Aan een mooie schone baai met klein ‘strandje’. Aan autoweg. Buiten-douche, wasbak en 2wc’s werken via een watertank. Weinig luxe dus. We betaalden 16 euro voor een camper en 2 personen: Veeel te veel! Komen uit Kroatië waar we dat voor ‘n fijne camping bij Dubrovnik met ACSI betaalden