@Luusje
Ik sluit me aan bij vorige positieve reviews. Heerlijk twee dagen hier gekampeerd te midden van de bloeiende kamperfoelie en klaprozen! Fijne plek, geen enkele last van snelweg. Erg fijn dat de bus naar en van Salamanca (wat een prachtige stad is dat!) pal voor de camping stopt. En de zeer aardige beheerster geeft je een lijstje met busvertrektijden en een plattegrond van de stad mee. Kortom, aanrader!
Heerlijke camping voor wie graag direct aan de prachtige Lot wil staan en voor wie niet te veel eisen stelt aan sanitair e.d. want dat is heel basic maar wel schoon. Meteen over de brug is het gezellige plaatsje Cajarc met diverse restaurants, bakkers en winkels. Intermarché op 800 m. Wij doken vanuit onze camper rechtstreeks de Lot in en hebben ons 3 dagen lang prima vermaakt.
Wonderlijke camping. Bij aankomst zie je een slecht verzorgd erf met een prachtig zwembad, duidelijk het pronkstuk van de eigenaars. Gratis voor kampeerders, maar als je een ligbed gebruikt, betaal je €9 (!) p.p. per dag. Eigenaar weinig toeschietelijk, kampervoorzieningen onvindbaar. Sanitair gedateerd maar OKÉ. Urbino prachtig plaatsje op 2 km afstand, met elektrische fietsen goed te doen.