@Lyndi

is het hele jaar open ! ideaal om even bij te komen in een prachtige omgeving .
acsi waarop wachten jullie om deze te verwijderen van jullie app ?
de beste camperplaats van Italië ! super shuttle naar de stad en naar het uitkijkpunt. ook goed gelegen en heel ruim . de uitbaters zijn sympathiek, behulpzaam, vriendelijk, attentvol èn grappig !
de beste camping in Italië tot nu : vriendelijk, makkelijk, super proper, alles is er , prachtig strand , mooie zee, mooi stadje langs 3 km mooi wandelfietspad te bereiken , leuk restaurantje op het strand . 2 gedeelten : 1 direct aan het strand en ander ruimer gedeelte de weg ( niet druk)over. mooie zonsopgang met prachtig uitzicht op Vieste . komen terug !
heel eenvoudig maar prachtig gelegen en alles heel proper. dit jaar zijn ze open tot midden oktober. heerlijk om tot rust te komen na de steden bezocht te hebben. ook een heel mooie weg ernaartoe
top camping wat betreft ligging zo direct aan het meer, zo goed als middenin het prachtig dorpje , aan het treinstationnetje, de veerboot . ernaast heb je ook nog 2 strandbars waar je mooi kan zitten, een honden strandje. het sanitair is niet nieuw ok maar de hele dag wordt het continu schoongemaakt door een lieve dame . alles is er piccobello . als kriek op de taart de super vriendelijke familie die deze camping runt . thuis gevoel ++
top ! alles 100% zoals het moet zijn en heel vriendelijk 🤗
perfect ! heerlijk ijs en prachtig zicht op de velden. mooi wandelen.
zalige plaats om tot rust te komen , mooie wandeling tussen de paarden en de velden. heel lieve ontvangst . zeer goede WiFi . wij komen terug 👍

Sitecode: 22068
Fantastisch en helemaal vernieuwd. Wat een zicht op het kasteel ! Heerlijk rustige camping met ook super vriendelijk onthaal . Je mag zelf je plekje kiezen en het is zo mooi

Dit is een prachtige camping municipal met alles erop en eraan, zelfs WiFi overal. En dit in de zomer voor 14,5€/dag . Dichtbij het mooi historisch stadje combourg. Super vriendelijk ontvangst

Zeer sympathiek onthaal en alles meer dan in orde voor CORONA maatregelen. Super proper . En zo idyllisch naast het riviertje met de eendjes . Een super mooie camping bravo !

Wij kwamen voor 2 dagen en bleven er 8 :veel fietsmogelijkheden naar haventjes en het mooie strand. Leuke markt op zaterdag in vera en op zondag in Villaricos. sympathieke beheerders en het water is wel drinkwater = ontzilt zeewater ,puurder kan niet. Honden zijn wèl welkom en ik zag verschillende families met honden die lang bleven . Heerlijke olijfolie sinaas en citroen.carnaval en andalu day 👍
Schitterende locatie ik geef een 10 omdat je hier alles hebt en deze camperplaats is gelegen midden van een prachtige via Verde, heel makkelijk fietsen. Vriendelijk onthaal, fietsverhuur , restaurant, bakker komt langs. Prachtige omgeving . Services zijn vernieuwd en alles bijdehand
Wij hebben de services ook niet gevonden en het hokje was op slot en ook niet gevonden waar de echte camperplaats was , hier is idd nog wat werk aan de winkel 😉👍
Zeer mooie plaats met correcte services en mooi zicht op het meer, wel e beetje modderig bij regen
We waren zeer tevreden over deze plaats . Ook zeer veilig gevoel: de vigil kwam zeer regelmatig z’n rondje doen om te kijken of alles in orde was. Dus er is daar echt verbetering op dat gebied. De services zijn dik in orde en misschien niet goedkoop, maar je hoeft hier ook geen bus meer te nemen naar de stad, alle bezienswaardigheden zijn dichtbij en zeer de moeite waard. Inritm
Aan de 2 kanten van de autostrade kan je bij deze repsol je services doen en gratis water tanken . Je kan dat doen op de tank plaats voor vrachtwagens, daar staat een waterkraan naast de benzinepomp. Ook water in januari dus . Ook alle services voorzien voor campers en super vriendelijke en behulpzame bediende
Ideaal voor tussenstop en leuk stadje om te bezoeken . We voelden ons hier heel veilig . Goed verlicht . Wel koud -3 !
Mooie plaats, goede tussenstop . Sympathieke eigenaars . Wij hadden geluk , er was een Foire met streekproducten en 10% korting op de heerlijke wijnen . Mooie streek. Aan de fietsroute .
Mooie plaatsen met prachtig uitzicht en zeer ruim opgevat , ideaal voor een vakantie in de natuur
Ideale stadscamping , de sympathieke eigenaar geeft heel veel tips en alle kaarten voor een bezoek aan Lyon. Met de bus 25min tot het centrum van Lyon. Prijs/kwaliteit perfect. Zeer proper
Schitterende ervaring : de huilende wolven bij een unieke sterrenhemel ! Bezoek zeer de moeite waard . Alleen CP als park open is, anders is de poort gesloten . Wel redelijk stijle klim om er te komen !
Schitterende plaats waar je wel je plekje moet kunnen bemachtigen. Jammer dat er veel asociaal gedrag is van langblijvers die soms 2 plaatsen innemen of heel veel plaats tussen 2 campers laten voor ‘niet toegestaan’ campergedrag . Services 2 km verderop op de officiële camperplaats.
Zeer mooi en veel plaats , hier staat het zeker niet overvol. Rustig en gezellig dorpje. Alle services zeer netjes. Mooie omgeving en ook nog eens ideaal op doorreis. Betaalden 5€ zonder electra
Zeer sympathieke mensen , top locatie en alle voorzieningen. Mooi fietsen in de omgeving
Schitterende omgeving , fietsen naar de stuwdam is magisch mooi, vooral wanneer de amandelbomen bloeien in februari . De paarden beleven hier rustig hun laatste jaren,worden zeer goed verzorgd. Je mag het allemaal mee beleven, heerst een heerlijke rust en er is 1 lieve, oude hond die ‘s nachts niet geblaft heeft. Alle services, de WiFi is prima . De douche is lekker warm èn proper. +sympathiek !
Mag een 11 ook ? Zeer aangename ,gezellige en sympathieke camperplaats . Super nette sanitair en al wat een camperaar nodig heeft . Perfect ! Ook zeer goed gelegen voor mooie fietstochten naar alle stadjes rondom
Zeer goede plek vlakbij winkels, grote markt zaterdag en begin van heel mooie fietsroute naar Guardamar en natuurgebied. De beheerder is een heel lieve, behulpzame èn mooie 🤩 Spanjaard die perfect Engels spreekt. Zeer veilige plaats
Prima in orde en Keesje is helemaal geen bedelaar !
Eigenlijk wou ik een 10 geven maar je kan de wc cassette niet legen dus een 9. Supervriendelijke ontvangst en zeer mooi plekje. Ideaal als tussenstop , een verademing na een lange reis
Perfect ! Zeer goed gehouden en super vriendelijk
Ô neen , dit vertel ik niet verder 🤫😂 ! Campers paradise 👍
Grote parking rechtover gezellig strandje en de promenade . Ideaal voor nachtje na bezoek Bosa. Hebben daar op de parking gestaan voor stadsbezoek , maar was veel te warm voor overnachting. Hier veel leuker om avond te passeren, wel geen schaduw maar zeebries. Wel vuilnisbakken maar geen services. Veel plaats voor campers ! Winkeltje Marina Market in de buurt.
Prima acsi camping , ideaal voor stadsbezoek en heerlijk strand om lekker te zwemmen . Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel . Altijd volzet maar toch rustig , vooral aan het ‘hek’ waar je een prachtig uitzicht op het stadje hebt. Sympathieke sfeer!
Deze plaats heeft letterlijk àlles wat je verwacht van een doorgangsplaats : services , electriciteit , water en een stadje met een mooie cathedraal . Ook gezellige terrasjes, we komen hier terug ! Gelegen dicht bij begin van de péage
Sitecode: 19291
Zeer mooie plaats , prachtige zonsondergang! Lieve dame in het winkeltje. Alles tiptop, mooi zwembad. Douche, wc voor 1€. Water nemen kan ook voor 1€. Ideaal, je zou hier zelfs een varken willen zijn, zo mooi is die hun leven hier.
Schitterend en naast de parking een heel lekker super gezellig restaurant pizzeria van de betere soort ! Hier komen we terug ! Supermarkt , bakkker en ook op 100 m bronwater aan een speciale kraan op de parking SUPER
Hier was het echt niet leuk . Je wordt door een mannetje met de fiets naar enkele plekjes gebracht waaruit je mag kiezen. Je zit letterlijk de ene op de andere, op 1m van mijn slaapkamervenster waren onze buren aan het eten, de man keek me geschrokken aan toen ik mijn venster ‘s morgens openmaakte . Zij zijn meteen vertrokken en wij ook : promiscuïteit ++! Alles had ook een verwaarloosde indruk
Heel goed voor stadsbezoek maar wel ingesloten en warm om de nacht te passeren . Bosa Marina op 2 km ideaal voor de nacht en strandbezoek.
Schitterend bij aankomst met de ferry, sympathiek , lekker eten, de wijn is aan dezelfde prijs als het mineraal water😂 . Heel veel plaats en rustig om te slapen , services heel correct . Een absolute topper . Ook mooi als b&b .
Zeer goede georganiseerde CP, bijzondere ligging. Zeer centraal en prachtige fietsroutes aan de Schelde. Had een 10 gekregen buiten het gebrek aan spoelwater voor wc cassette. Sommigen gebruiken kraan voor drinkwater hiervoor. Ook super veilig bij de Politie. Hopelijk komen er in België meer van deze plaatsen , dikke proficiat aan Temse
Zeer mooie natuur-camping , zeer familiaal gericht , ook leuk met kinderen. Prachtige natuur, mooi zwembad. Eenvoudige maar Zeer goed onderhouden faciliteiten. Super sympathieke eigenaars die alles ervoor doen om je een zeer goed gevoel te geven. Prachtige gerestaureerde oude hoeve . Ideaal om enkele dagen te herbronnen. Acsi kaart aanvaard. Welkomsaperitief van het huis bij aankomst !
Wijziging sterren
Mooi en rustig
Wijziging sterren
Dit was een prima plaats om de abdij te bezoeken., ik vind de commentaren sterk overdreven : mensen je krijgt deze nette, mooie en veilige plaats gratis aangeboden om de schitterende abdij te bezoeken! Men verwacht niet dat je hier je vakantie gaat doorbrengen .
De plek is ok, gratis water, maar stroom betalend. We zijn op de camping gaan staan : 11,20€/ 2 pers, electriciteit inbegrepen en gratis WiFi . De sanitaire voorziening is misschien niet hypermodern maar zeer proper, warme douches . De beheerder is super sympathiek en behulpzaam. Zeer mooie omgeving voor een wandeling langs de Seine vlakbij . Absoluut niet deprimerend. Ideaal voor tussenstop .
De ideale camping bestaat ! Zeer goed gelegen voor prachtige fietstochten naar de kastelen in de buurt. Super vriendelijke eigenaars . Zeer proper en goed onderhouden en en en heel lekkere chocoladekoeken . Goed gelegen in de Loire streek . De samenvloeiing van Loire en Cher dichtbij en ook langs de Indre kan je fietsen .
Jammer maar helaas durfden we onze camper hier niet alleen laten, nadat we een jeugdbende van kinderen rond de 12-14 jaar bij klaarlichte dag op de parking alle personenauto’s zagen proberen om te zien of er geen open deuren waren. Gaf ons een zeer onveilig gevoel en we hebben Tours dan ook niet bezocht . De Fransen kwamen er alleen hun services doen en vertrokken weer meteen .
Schitterend , deze plaats heeft het allemaal! Heel lieve eigenaar die je alles perfect uitlegt, tot de bulten in de weg toe. Deze plaats verdient dan ook een 10, echt niets op aan te merken.
Mooie, rustige plaats zeer dicht bij het Slot. Veel meer plaatsen vrij, want de bussen komen hier niet meer. Ideaal voor het bezoek aan het slot en het stadje. Werden verwelkomd door de buurman die aan het begin van deze plaats woont. Veilig en rustig aan de rand van het park. Supermarkt Rewe vlakbij. Geen services.
Zeer goede plaats voor bezoek van de stad en Wartburg zeer goed bereikbaar met de fiets. Vlakbij automobiel museum en stadskern. Gratis, geen slagboom meer. Services betalend E 1€/6u. Zeer gewilde plaats. T/o netto supermarkt. Een beetje geluid van trein maar valt super mee.
We zijn hier niet gebleven, ver van alles in een industriepark ! We zijn in de nieuwe cp in de stad gaan staan : veel beter !
Super mooi in de natuur, naast een boomgaard en een ver uitgestrekt mooi zicht op de velden. Heel lieve eigenaar, als men langer blijft kan men services wel doen. Mooi met de fiets naar Erfurt. Heerlijk rustige plaats !
Perfect voor bezoek Dubrovnic. Acsi korting, 15 euro per nacht, all in. Zeer vriendelijke eigenaar en bijzonder behulpzaam. Deze verdient alle sterren alleen al daarvoor. Zeer mooie boottocht naar Dubrovnic, tickets, stadsplan etc verkrijgbaar aan de receptie. Zeer proper sanitair.
Prachtige plaats aan zee met mooi zicht. Zonsopgang boven de zee. Ja, de services zijn zeer eenvoudig maar dat neem je graag op de koop toe. Veel beter dan de camping die er naast ligt en waar je gegarandeerd een aanval van claustrofobie krijgt. Mooie fietsautostrade naar San Remo. 10 euro all in, in oktober.
De ideale plaats voor een bezoek aan Turijn. Met de Torino Pass kan je gratis de shuttle nemen tot het centrum van Turijn. Alle musea, kastelen , tram, bus, bootvaart op de Po zijn inbegrepen met de Torino Pass, echt de ideale formule om deze mooie stad te bezoeken. De eigenaar van deze site, 18 €, is een zeer sympathieke kunstenaar. Douche en services zijn zeer goed. Mooie grote plaatsen met zicht op de Alpen. Een echte aanrader, de prijs haal je er zo uit met de Torino pass. de kunstwerken vormen een soort speeltuin voor de kinderen.
Prachtige campersite met uitzicht over de vallei, op een familie - boerenbedrijf en met in het weekend heerlijk restaurant pizzeria met lokale produkten van de boerderij. De kennismaking met Elsa is memorabel ! Prachtige wandeling op het landgoed. En vooral de eigenaar en familie zijn naar Siciliaanse traditie zeer lieve prachtige mensen. 1 van de beste sites in Sicilie, tip top onderhouden
Beter dan een camping: je krijgt tafel en stoelen bij je camper. Alle services, wc, douches 1€, gemeenschappelijke ruimte met kleine biblioteek. Splinternieuwe wasmachines. Zeer proper. Bakker ,groenteboer en ijsco komen dagelijks langs. Zeer attente eigenaar . Vlakbij heel veel restaurantjes. Een absolute aanrader, ook als overwinterplaats.
Zeer mooie rustige plaats, 3 a 400m lang op een soort zeedijk met 2 waterpunten. Cassette wc leegmaken in put dicht bij waterkraan is moeilijk te vinden met zwaar deksel om te tillen. Mini speeltuintje voor kinderen, pizzeria. Mooi grof zandstrand. In laagseizoen enige camperplaats die open is in de buurt. Zeer klein dorpje op wandelafstand.
Sitecode: 19646
Zeer rustige plaats om te overnachten en zeer oud stadje te bezoeken. Ideaal voor bezoek Caserte Reggia kasteel bezoek. Mooi uitzicht op de bergen. Veel pizzerias in de buurt
Fantastische plek in laagseizoen,pal aan het strand. Stadje hoofdplaats van mozarrella di bufalo en pizza, om van de ijsjes niet te spreken. Heerlijke plek om bij te komen. Stadje niet ver fietsen. Kan ook via strand bereikt worden. Vriendelijk onthaal.