@M&Ewillempie

2015

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Leuke en ruime plek om even een nachtje op doorreis te verblijven. Wel voor zelfvoorzienende camperaars. Er zijn hier verder geen voorzieningen. Wel grappig dat ze 2 eitjes als welkomstpresentje hebben met daarin hun visitekaartje. Meestal komen ze even langs tussen 18:00 en 20:00 voor de betalingen. wij betaalden €15,00 voor 1 nacht. 2 personen en camper.

Luxe verblijf. Je mag gebruik maken van het zwembad Vriendelijk personeel, alles tot in de puntjes geregeld. Zeer nette en verzorgde douche/toilet ruimtes. Heel mooi wandelgebied door de bossen en langs de appel boomgaarden. Ook erg leuk om met de fiets naar Meran te gaan en daar wat cultuur te snuiven en een gezellig terrasje te pikken. Een heel klein minpuntje is het geluid van de weg waar we pal langs stonden. fijne plek voor een aantal d

Dit was zoals je noemt een hele aangename ervaring. Deze stijl van Camperen is voor ons een hele fijne ( hier kan en mag heel veel) maar is wellicht voor de iets wat kieskeurige camperaar die netheid, veiligheid en orde hoog in het vaandel heeft niet de beste keuze. wij hebben een paar vooral hele gezellige dagen gehad. dankjewel voor de gastvrijheid Sam, Marieke en familie. En mooie initiatieven om geld in te zamelen voor projecten in Afrika

Fijne plek om zeker enkele dagen te verblijven. hier een hele mooie mountainbike route gedaan. Verder nog een kaartje gekocht bij de toeristeninfo voor 31,- voor 2 personen voor een trip met de bus naar een 605 meter lange loopbrug ( Pont Tibeta)met een hoogte van ruim 1800 meter hoog en daarna met de bus door naar een uitzicht op een platform met een prachtig uitzicht over Canillo. fijne douches en zeer zuivere toiletten. M&E

Camping is prima te doen. Het was vooral heerlijk dat je met 10 minuten op de boulevard van Lloret de Mar stond. Dat was voor ons het voornaamste. Verder camping met een heel leuk zwembad, prima sanitair en zeer vriendelijk personeel. Als we weer s naar Lloret komen dan gaan we hier weer staan. M&E

Allereerst, Harrie en Coby, bedankt voor jullie hartelijke ontvangst! Erg gezellig hebben we het gehad bij jullie. Zeer attent en behulpzaam bij alles. Of het nu was om te vragen waar mooie mountainbike routes waren of wandelpaden, de fijne restaurantjes of wat dan ook. Niets was teveel. Jullie hebben hier een fantastische plek gemaakt waar jullie erg trots op mogen zijn. Wij hebben heerlijke dagen gehad en komen zeker nog terug. TOP!!

Fijne dagen hier gehad. sanitair voorzieningen zijn hier zeer prettig. Eten afhaal maar restaurant niet erg gezellig om te vertoeven. vriendelijk personeel bij de receptie. op 5 minuutjes lopen via een eigen poortje naar het strand. Hier een leuk strandtentje waar je gezellig wat kunt drinken. camping is voor ons net wat aan de grote kant maar dat is heel persoonlijk. Niks mis mee. M&E

prima plek om een nachtje te vertoeven. Geen toilet/douche voorzieningen. voor degene die van echte rust houden wellicht nog iets langer te verblijven. M&E