@M&MT

2022

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Prima plek, verhard, vuilcontainer vlakbij, heerlijke boulevard, restaurantjes, prachtig strand, wat wil een offgrid camperaar nog meer. En wij vinden de overvliegende vliegtuigen geen probleem!

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Via de coördinaten van Campercontact rijden we langs de bordjes van Campo Toni tot voor de poort. Hartelijke ontvangst door Carmen. Aangezien dit weekend en maandag alles dicht is in Spanje vanwege de feestdagen blijven we hier drie dagen. Fijne omgeving om te fietsen en wandelen. Voor camperaars met eigen toilet en douche een heerlijke plek!

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

We reden per ongeluk een eenrichtingsstraat verkeerd in en een politieauto hield ons aan! Zij boden meteen aan ons te escorteren naar de camperplaats! Vriendelijke agenten en superservice!! Bijzonder om zo te arriveren!! Fijne plek om te overnachten, zeker voor zelfvoorzienende campers.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Hele fijne plek om een paar dagen te staan.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie grote verharde parking. De Ravel- baan 🚲 ligt net om de hoek. Schönberg is klein dorp met een buurtsuper en minigolf. Wij hebben hier 2 nachtjes gestaan. Je kunt hier je toilet legen en water vullen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Sitecode: 92011

Prima plek om te overnachten en heerlijk in de omgeving te fietsen. we zijn inmiddels al vier keer hier geweest en altijd plaats. Vlakbij het centrum, ideaal.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Deze camperplaats is echt prachtig, aan de rand van het dorp. De plek is gratis, stroom en water tegen kleine betaling. Het enige kleine minpunt is dat er 2 kleine prullenbakken staan (die natuurlijk helemaal volgepropt zaten) dus een grotere afvalbak/container zou een grote verbetering zijn. Wij hebben hier heerlijk gefietst en gewandeld en komen zeker nog eens terug.

Super cp, goede voorzieningen, € 6,- inclusief stroom! GEEN Google gebruiken, gewoon naar het centrum rijden en dan de borden volgen!!

mooie plek, rustig. Kleine supermarkt in de buurt. er is zelfs stroom! we zijn op doorreis naar Porto, ideale tussenstop. Bedankt Alfândega da Fé.

Voor ons de eerste echte tegenvaller. Onze twee E-bikes ter waarde van € 7000 's nachts gestolen vanaf de fietsdrager achterop de camper ....

Beste stop tot nu toe pal aan het strand. We staan op deze prachtige parkeerplaats, zeer rustig en midden in de natuur, genieten.. Wij hebben hier 2 nachtjes gestaan.

Ruim veld waar plaats is voor tientallen campers. Wij blijven hier twee nachten. Hartelijk welkom bij de receptie van het zwembad waar je je moet melden. Uitgebreide map met veel nuttige informatie over het omliggende gebied met o.a. twee mooie knooppunten fietsroutes. Een aanrader voor camperen zonder voorzieningen en dat voor €4 per nacht! (Indien nodig: toilet en douche tegen betaling bij het zwembad).

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Gratis parkeerplek zonder voorzieningen. Jagdschloss en andere bezienswaardigheden op loopafstand.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Super verblijf gehad tijdens het Happy Camper Couple Weekend. Zeer overzichtelijke cp met een gezellige ontmoetingsruimte, schoon modern sanitair en zeer gastvrije beheerders. Een echte aanrader, absoluut VIJF sterren!!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek om te overnachten en het gezellige centrum te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fijne groene camperplaats. Op zaterdag pizza! Verbeterpunten: meer watertappunten en beter gesitueerde en grotere plek voor lozing van grijswater. Bij zo'n groot aantal camperplekken zou je ook meer chemisch toiletplekken verwachten.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hele fijne cp. We zijn drie nachten gebleven om Madrid op de fiets te bezoeken. Warm welkom door Franco. Wij begrijpen trouwens nooit de reviews van camperaars die zeuren over toilet en douche, je hebt toch alles aan boord? Een aanrader deze cp!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Lekker ruime camperplaats. Supermarkt Dia op 350 m. Mooie verzorgingsplaats.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

We hebben drie dagen genoten van de geweldige gastvrijheid van Alex. Hij nam ons mee naar de stad om authentiek te ontbijten op Spaanse wijze, daarna samen naar de markt! De laatste dag samen met andere gasten bij hem heerlijk en gezellig gegeten. Volgend jaar komen we weer!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Plek is prima. ruim en netjes. Schoonwaterkraan doet het niet. We hadden wel een (gekochte) code maar blijkbaar was dit afgesloten. Dat snap ik maar een briefje op de zuil zou wel handig zijn.