@M.B.-
- 2016

Een plek waar wij bijna elkaar jaar toch weer terug te komen. De plekken zijn aan het water met uitzichten het stadje Wertheim. Dat ziet er in de avond als alles verlicht is echt mooi uit en zeker ook de burcht. De voorzieningen zijn prima, je kan gebruik maken van een toilet. Vers water tegen een kleine vergoeding en water lozen kan ook prima.

Dit is een camperplaats waar je op iedere plek een stoom en water aansluiting hebt. De eigenaar is punktlich, soms denk je je kan ook overdrijven maar er is prima mee om te gaan. Er zijn plekken met en zonder schaduw. Verder kan je in de omgeving mooie fietstochten maken en je kan met de pont oversteken en dan aan de andere kan verder fietsen.
Een camperplaats op een mooie locatie, dichtbij het centrum van Brugge. Je loopt of fietst er zo naar toe. De plekken zijn voorzien van stroom. Je kan grijs water lozen en tevens je toilet legen. Vers water kan tegen een kleine vergoeding.

Fijne camperplaats en een hele goede plek om op de fiets de omgeving te verkennen. Je kan de baai mooi rond fietsen. Je hebt plekken met en zonder stroom. Goede plekken om water in te nemen en te lozen net als om je toilet te legen. Zeer zeker een aanrader, wij hebben hier meerdere nachten gestaan.

Sitecode: 196591
Mooie nette, zeer leuke camperplaats. Deze ligt vlak bij het stadje waar je zo naar toe kan lopen om daar de bezienswaardigheden te bekijken. Echt een leuk vesting stadje.
Mooie en leuke camperplaats om een paar dagen te staan. Tevens een goede uitval basis om Amiens te bezoeken.

Zeer goede en leuke plek om te overnachten. Ook de toilet gebouwen zijn zeer mooi en schoon. Kortom een top locatie.
Leuke camping om te verblijven.
Prima locatie. Rustig en gezellig. Je loopt ook zo naar het stadje. Leuk om daar rond te kijken.
Rustige goede camping. Prima voor een verblijf van een paar dagen.

Leuke locatie, met centrum op loop afstand.
Staan hier vier nachten vanaf 14 augustus, leuke nette camping. Centrum en shopping center op fiets afstand. Prima fietspaden, leuke meren en goede sport faciliteiten. Camping is een aanrader.
Prima locatie om vanhier uit de stad te bezoeken. Prijzen zijn zeer acceptabele en de beheerders zijn erg behulpzaam. Goede plek om nog een keer terug te komen.
Een heerlijke natuur camping vanwaar je prima an mountainbiken en wandelen. Veel vrije keuze qua plek.
Prima locatie, wijds uitzicht. Ontvangst was hartelijk en bijzonder vriendelijk. Mooie rustige plek.