@M.Reijnen
Lid van Campercontact sinds 2020
geweldige buitenplaats! natuur - water stroom - alles weg - rustig - slechts één camperplaats - sauna - wasautomaat - toilet - douche - contant betalen. Er is niets dan alles! kinderen waren de hele dag aan het spelen. winkels op 20 min afstand. Great Lake Nisser 20 minuten. eigenaar is geweldig en behulpzaam. We zijn veel langer gebleven dan 2 dagen 😊. Ben je dol op het buitenleven? Blijf hier!

Een voormalige boerderij. Grote campingzijde, vlak met marktplekken aan een drukke weg! eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. sanitair is schoon maar het is een tijdelijke ruimte. er is slechts 1 toilet en 1 douche voor mannen en vrouwen. de kookplek is niet geweldig. de kabels zijn te kort, de ruimte is te klein. U kunt beheren, maar niet geweldig. er is een groot kasteel voor kinderen om te spelen en een springmat. er is een open haard en een gesloten haard. ALLEEN CONTANT BETALEN.
het is een kleine rit door de plaats en de plaatsen zijn niet groot. het is aan het water, vuurkorven en schoon sanitair. voor ons is het te vol en te luid.
geweldige stop en plek in de boerenvelden bij een boerderij. je kunt op zoek gaan naar een plek met bomen of een open veld. je moet CONTANT betalen! we betaalden € 10 voor een nacht. het is erg stil en de grond is vlak. eigenaar is erg vriendelijk.
perfecte stop voor een nacht. het is een park, de grond is bijna vlak en het is erg rustig. het is gratis en er zijn meer dan 10 campers.
Camping is meer dan 200 plaatsen. Word mega volgepropt. harde muziek op de wc, ook Snachts. Meertje was niet helder, strandje word niet onderhouden. Stinkt enorm door de groene algen. Wij zagen ook wat kleine kwallen in het water. Prima voor een nacht maar geen rustige plek. Douches waren niet heel schoon. Elke dag warme broodjes te krijgen. 400sek de nacht.