@MBrouns
Prima camping op loop of fietsafstand van Eger. Ligt aan de vallei met de wijnkelders. 1 aanrecht om af te wassen is veel te weinig. Sanitair kon beter.
Heerlijke rustige camping. Mooi groot zwembad aanwezig. Ideaal voor rustzoekers en wandelaars. Voor fietsen iets minder geschikt door de slechte wegen en het hard rijden van de automobilisten.
Hele mooie kleine camping. Sanitair goed verzorgd. Naast thermaalbad wat supergroot is. Klein restaurant naast de camping waar je prima kunt eten.
Mooie camping. Nieuw sanitair, wel met het bekende douchegordijn 😉 Loopafstand naar de tram om Kosice te bezoeken. Stad is de moeite waard. Geluid van autobaan en vliegtuigen.
Hele mooie plek. Ruime plaatsen Vriendelijke beheerder die je meteen de geschiedenis van het hele gebied vertelt (in de stromende regen)
Sitecode: 19301
Grote plekken. Als er geen plek meer is hebben ze een veld zonder stroom om te staan. (sta je eigenlijk leuker) Super sanitair, mooi strand aan het meer. Vreemd is dat je het chemisch toilet alleen kunt ledigen als je € 1,-- ingooit. Dat verwacht je op een camperplaats maar niet op een camping.
Vriendelijk personeel. Sanitair o. k. Bij zonnig weer zal het daar lekker koel zijn (cmp ligt in het bos) maar bij regen een troosteloze camping, veel modder.
Ligging is mooi Fietsen, wandelen, maar: campers staan veeeel te dicht op elkaar, niet echt veilig. Luifel kun je niet uitdraaien. 1 toilet en 2 douches gemengd
Het voelde niet veilig, wij zijn verder gereden. Heel erg triest, maar hier wonen 3 mensen. In een caravan, in een auto en in een oude camper.
Wij zijn hier in mei. ACSI prijs 23, daar komt toeristenbelasting 0.65 pp bij dat is normaal, maar daar bovenop vragen ze 3,50 pp milieubelasting. Totaal dus 31,30 per nacht met 2 personen
Op het achterste gedeelte van de parkeerplaats is een camperplaats. Op zondag als het druk is worden de auto's gewoon tussen de campers in geplaatst. Vreselijke bedoening!