@MJBKIWI
- 1982
Puur natuur! Een heel mooi camping. 45 minuten van Kristiansand om voor of na de ferry. Alles aanwezig. Prima schoon facilities. Rust en natuur wat meer wil je ?!
Op de camper plek kun je prima parkeren en wordt het goed onderhouden. Plekken zijn ruim en recht, dichtbij sanitair wat voldoende is. Algehele indruk van de camping is dat het net zoals Massa Is Kassa vergane glorie is. Maar wel lekker goedkoop! Voor 17,30€ gestaan voor een nachtje!
prima camper plek, ruime plekken en schoon sanitair. mooi stukje natuur om doorheen te fietsen of te wandelen. Persoonlijk vind ik het niet meer van deze tijd dat we cash geld in een enveloppe moeten doen om te betalen. Voor de stroom kunnen wel aan de paal digitaal betalen.
Fijne ruim opgezette plek in het midden van het bos. Erg fijn met mijn camper gestaan op plek 30 wat zonder stroom is maar wel lekker ruim en gunstig met de zon. Ook vlakbij het toilet gebouw. Die faciliteiten zijn wat verouderd maar oké. De vuurkorf gebruikt wat een leuke sfeer gaf. Toen het eenmaal droog was heerlijk gewandeld en de groene bordjes gevolgd. Voor lange campers is de afvoer put wel krap en er staat een paal pal naast erg onhandig.
Hele mooie plek in het bos, het was vol maar toch rustig. Het enige wat je hoorde was spelende kinderen en dat is toch prima. Vanaf het Boomkroompad kun je diverse prachtige wandelingen maken door dit mooie bos. Het Nije Himmelriek is een prachtige aangemaakte meer waar je in mag zwemmen met lekker zand, heerlijk met de kids. Een aanrader!
heel fijn gestaan hier met de camper op het grasveld onder het restaurant. omgeving is prachtig , wandeling naar het uitkijkpunt van ezumakeeg was de moeite waard, langs de schapen over de dijk en prachtig uitzicht op de natuur. restaurant zag er prima uit maar ik heb zelf gekookt! ik heb geen stroom of sanitair genomen dus kan daar niks over zeggen, maar zal er zeker nog eens komen als ik in de buurt ben.
Een hele fijne gloednieuwe camper plek pal aan de duinrand. Albert is een super vriendelijke bollenteler die je een paar bollen geeft als kado wanneer je daar verblijft. Sanitair is super schoon en goed verlicht. ook fijn dat je grijs water en chemisch toilet kan lozen. Ik zal zeker nog eens terugkomen wanneer het beter weer is 😇
Heerlijk vriendelijk oprecht warm welkom. Schoonste toiletten en douches op de Balkan. Uitstekende wifi. All-in prijs €18. Slechts een paar km van de hoofdweg. een om te onthouden. En vergeet niet om daar zelfgemaakte Plum pittig te proberen te kopen
Dicht voor de winter !!
Stond helemaal. €5 all-in incl gratis wifi. perfect plekje ,naast leuk vesting stadtje. Bedankt Camping Club Soave.
is gewoon s'winters dicht. Eigenaar gaat info updaten.
Fantastisch plek. 17km van A2. Rust en uitzicht. Douche,WC mooi schoon. Echt verborgen paraltje ! Wij had geen probleem met een 8m lang camper. Plekken bij santair gebouw de mooiste. Vriendelijk , hulpzaam onvangst.
Mooie kleine plek. Ontspannen en vriendelijke eigenaren. Bevoorraad u voordat u aankomt, dichtstbijzijnde supermarkt 2 km weg. Zandstrand. Goede faciliteiten. Warme douches kost duur € 1 voor 3min. Heeft een geweldige pauze hier gehad.