@MaBau
- 2007
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Het is zeldzaam om zo'n mooie camping te vinden. Absoluut rustig en uitzonderlijk goed onderhouden. Ruime staanplaatsen op twee niveaus met een prachtig uitzicht over de velden. Elektriciteits- en wateraansluitingen bij elke staanplaats, onberispelijk onderhouden sanitaire voorzieningen en een grote hondenren. Je merkt dat de vriendelijke en behulpzame eigenaar zelf een fervent camperaar is. We raden deze camping van harte aan aan iedereen die op zoek is naar rust en stilte.
Goed doordachte en zeer rustige camperplaats. Grote plaatsen. Modern, schoon sanitair. Keuken met afwas- en kookgelegenheid. Was-en droogautomaat. Verzorgd gazon met een grote barbecue. Zelfs aan de harige vriendjes werd gedacht. Er is een omheinde hondenren op het terrein. Er zouden meer van dit soort plekken moeten zijn.
Zeer mooie familiecamping in de wijngaarden. De eigenaren zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Alles wat je maar kunt wensen is aanwezig. Elektriciteit en water direct ter plaatse. Afwasgelegenheid, wasmachine en droger aanwezig. Schoon sanitair. Percelen groot genoeg om de luifel uit te kunnen schuiven. Dit zal niet ons laatste bezoek zijn.
2023
Zeer mooie camping. Je hoeft alleen maar de straat over te steken om bij de zee te komen. Sommige plaatsen zijn ook geschikt voor grotere campers. Stroomaansluiting met 6 ampère. Schoon sanitair. Wasmachine, droger, afwasplaatsen. We zullen terugkomen.
Geweldige parkeerplaats met alles wat uw hartje begeert. Douches, toiletten, afwas, wasmachine en droger, elektriciteit (op muntjes). Royale percelen gescheiden door heggen.
Een zeer mooie parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Toiletten, douches, afwasgelegenheid, wasmachine en droger. Vriendelijke eigenaar. Absoluut rustige ligging, ca. 3 km van Hulst. Wij komen graag terug.