@Maarten-de-Weerd
De grote, vrij toegankelijke parkeerplaats is inderdaad verboden voor campers. Voor de betaalde parkeerplaats aan de andere kant van de weg betaalden we 3 euro voor minder dan 24 uur. We vragen ons dus af wanneer je de, hier genoemde 12 euro moet betalen. 3 euro per nacht met gratis lozen van wc en grijs water is prima! We stonden zonder walstroom dus geen ervaring met de stroom aansluiting.
mooie plek om het dorpje te bekijken en een rustige nacht te hebben. Ben je op zoek naar leuke restaurantjes die open zijn in het laagseizoen (december, januari en februari), loop dan wat kleine steegjes in. Er is meer open dan je denkt. Campinggedrag wordt regelmatig door de politie in de gaten gehouden De aardige politie vrouw wist ons te vertellen dat ze dit in opdracht van de burgemeester in de gaten moest houden. Een fijne plek voor 1 nacht
Sinds januari is er nieuw leven geblazen in deze camping. Erg vriendelijk ontvangst door de eigenaar. Perfect rechte plaatsen en fijn en schoon sanitair. Een speeltuin voor kinderen is aanwezig net als een fijne vuurplaats. Het meer om een frisse duik te nemen is op loopafstand.
Sitecode: 20532
Ideaal, in tegenstelling tot de informatie in de app over de openingstijden is de camping open! Heel fijn als je na het wildkamperen in Noorwegen lekker wilt douchen en de koelkast even aan kunt sluiten op 220