@MaartendH
- 2020
- Adria Twin Supreme SLB
- 2025
- Buscamper
Hele mooie camping gedeeltelijk in het bos. Ontspannen sfeer. Genoeg te doen voor wie dat wil.
Sitecode: 42014
Mooie camping geleid door een enthousiast jong stel aan een stromende rivier. Sanitair oud maar zeer schoon. Goede douche met heet water. We hadden geluk dat er een fika moment was met koffie en zelf gebakken taart. een aanrader.
Uitstekende camping. Mooie ligging aan het Siljan meer. Sanitair schoon met een prima douche. Mooie omgeving waar goed gewandeld en gefietst kan worden.
Prima camping met mooie ruime plekken en vriendelijke eigenaren. Heerlijk brood te bestellen. Stad is prima te bereiken met een elektrische fiets. eigenaren geven de makkelijkste route waardoor er zo weinig mogelijk over de drukke weg hoeft te worden gereden.
Prima camping. Wij hadden plaats waar onze buscamper ruimschoots op paste. ook voldoende schaduw. Gedurende ons verblijf, 29-06-2022 tot 04-07-2022, geen last gehad van lawaai, het was zelfs rustig. Sanitair is prima. Wel betalen voor de douche, € 1, en zelf wc-papier meenemen. Locatie aan het meer is prima.