@MajeF
Prachtige plek in mooie omgeving. Vandaag hebben mij hond en ik het hele terrein voor onszelf. Contact met eigenaar via Whatsapp. Prima plaatsen met stroom. Legen toilet mogelijk. Goede wandelmogelijkheden in de omgeving. Dit zijn de plekjes die ik zoek 😀
Prima rustige plek. van maandag op dinsdag hier gestaan. Kan ook de hond prima uitlaten hier.
Prachtige plek aan eigen meertje (zandafgraving). Bossen vlakbij. Ruimte genoeg maar flink druk, er stonden 22 campers toen wij er waren maar je hebt geen last van elkaar. Jammer dat de hond tijdens wandelingetje om meer vast moet, er is ruimte genoeg om even te laten rennen. Prima schoon sanitair, wel muntgeld mee voor douche (2 euromunt v 6 minuten)
Prima plek, goede douche en toiletten. Wandelmogelijkheden met hond, uitzicht op zee.
Prachtige plek. We waren maar met 2 campers op uitgestrekt terrein. Afvalwater lozen kan niet, chemisch toilet ook niet. Betaling via envelop. Je kunt overal fruit plukken vd bomen. Heerlijke plek met onze honden.
Prima voor het geld. Betalen met envelop. Mooi uitzicht over het water
Grote camping met prima voorzieningen, oa broodjesservice. Mooi wandelen met de hond.
Geweldige plek, alleen toilet aanwezig. Veel te zien, kajakkers en suppers stappen op vanaf grasveld. Veel dagjesmensen die picknicken. Twee dagen bruinvissen gespot. Lekker wandelen met de hond, leuke zitjes langs kleine strandjes.
Prima camping, goede voorzieningen en veel foldermateriaal en souvenirs.
Prima voor 1 nacht maar niets bijzonders. Broodjesservice
Veldje met een aantal camperplaatsen. Water en electriciteit, vuilwater en wc legen. Ik was er alleen, rustige plek bij een woonhuis.