@Makita
- 2013
- Hymer Tramp SL 568
- 2016
Mooie plek, ook voor grote boten, water, afvalwaterafvoer, chemisch toilet, geen elektriciteit. Toegang via coördinaten wordt afgeraden, directe toegang is gesloten en alleen toegankelijk voor fietsen. Rijd omhoog via Rue de Musèe, coördinaten 47.2449950, 6.1900107.
Grotendeels vlakke plaatsen, elektriciteit 50 cent per kilowattuur, warme douche 50 cent per 4 minuten, groot genoeg voor twee personen om te douchen, gratis water ter plaatse, vriendelijke, behulpzame beheerder, zee met zeer schoon, helder water, kiezelstrand, 2 minuten lopen Ik ben al op duurdere en slechtere plekken geweest, deze is echt een aanrader.
Ik kan mij alleen maar aansluiten bij de positieve recensies, alles is aanwezig, ADAC kaart werd geaccepteerd en korting verleend, broodjesservice, WiFi, warm water voor de afwas, wasmachine, warme douche per persoon per dag inclusief grijswaterafvoer, afvoer chemisch toilet , elektriciteit en drinkwater ter plaatse, 's nachts absoluut rustig, een echte aanrader 👍
Dus laten we eerlijk zijn, de eerste nacht 12 € dan elke extra 10 €, onverharde grond, Husum op loopafstand, zeer rustig 's nachts. We zijn al op slechtere plekken geweest, en als deze pseudo-kampeerders met hun omgebouwde boxen die geen toilet of wasgelegenheid hebben en afhankelijk zijn van dergelijke voorzieningen, kunnen ze dan naar een camping, of zijn ze te duur?
Allereerst iets positiefs, de ruimte is erg mooi, direct aan de haven, de stad is gemakkelijk te voet te bereiken. Negatief, zoals al door anderen vermeld, toiletten en verwijdering zijn buiten. Gloednieuw is een slagboom met een toegangsbewijs en betaling binnen het uitrijgebied. Wat echter niet kan, is dat er meer Womo's door de barrière mogen dan er ruimte is. Ik stond hier 2 dagen, de chaos was perfect.
Zeer mooie ruimte voor 5 mobiele telefoons, zelfs grotere kunnen hier staan, geen voorzieningen, maar zeer rustig aan de haven en een prachtige strandpromenade ingebouwd in de berg om vanaf de parkeerplaats in totaal ca. 3,5 km te lopen tot het einde.
Op dit moment alleen een weiland, zeer oneffen, indien uitgebreid en overal elektriciteit etc. dan graag meer sterren.
Hoge bomen rondom, alleen satellietontvangst op sommige plaatsen. 1 powerzuil was defect. Water, riolering, elektriciteit niet gratis. Rustig 's nachts, straatlawaai overdag en achtergrondgeluid van het buitenzwembad. Naar het stadscentrum 30 minuten. Voetpad, tevens busverbinding vlakbij. Reeds betere gratis plaatsen gevonden. Oké om te overnachten.
Zoals reeds beschreven, mooie grindplaats, hele aardige mensen. Eten is goed, straatlawaai en treingeluiden nemen 's nachts af. Maar de eigenaar kan daar niets aan doen.
Zeer goede plek, elektriciteit, water, verwijdering alles beschikbaar, rustige locatie. Korte wandeling om te informeren met waterbus Rotterdam. Erg leuk en interessant downtown.
Plaats zoals beschreven, zonder faciliteiten, 5 voor Womo, anders normaal parkeren. Overnachten.
Gratis plaatsen, maar geen voor Womo. Zoals eerder gemeld, word je tijdens een voetbalwedstrijd geparkeerd. Je kunt het niet snel doen.
Zeer rustige plaats, geen toevoer, elektriciteit of water. Heel goed blijven. In de zomer bepaalt meer aan de hand, als bestemming.