@Maliboer
- 2017
- Rapido Dreamer D68
- 2025
- Buscamper
prachtige stille plek. toiletten (stukje lopen) keurig met toiletpapier. we betaalden 16.10
Sitecode: 20584
waarschijnlijk goede camping als het niet zo nat was geweest. door de regen kon je alleen op het pad staan. wij zijn verder gegaan
Sitecode: 20627
Voor ons tot nu toe de slechtste camping. vies strand. lelijke bebouwing. Het grootste deel van de camping kijkt niet op zee maar tegen oude huisjes. dorpjeerg armoedig en niets te beleven. souss massa is de moeite waard om te bezoeken. Van de 3 toiletten doet 1 het niet.
Sitecode: 19656
Prima camping. taxi naar de kloof was extreem duur. geregeld door beherrdrr in januari weinig zon je kunt er mooi wandelen
prachtig uitzicht op de Atlas. eigenaren spreken gebrekkig frans en Engels. sanitair is brandschoon en nieuw. wij betaalden 100 dhm per nacht. tajine is heerlijk. eigengebakken brood ook
prima camping. erg stil, grote plekken met veel schaduw. sanitair eenvoudig maar erg schoon. winkeltje op loopafstand w ij betaalden inclusief stroom nog geen 14 euro per nacht.
we stonden hier 4 nachten voor €100. inclusief stroom. park-achtige camping met grote plaatsen (verhard voor campers met flink wat gras ernaast), voldoende schaduwplekken, zwembad, restaurant, broodjesservice. mooie fiets omgeving en erg rustig. 5 sterren als er niet zoveel blaffende honden waren.
grote plaatsen in het park. betaling bij zuil. prullenbakken aanwezig. centrum dorp op 5 minuten lopen. we hebben hier een heerlijk rustige nacht gestaan. mooie locatie voor wandelen en fietsen (knooppunten)
Ruime plaatsen, mooi vlak. Overdag iets verkeerslawaai maar s'avonds en s'nachts heerlijk stil. Handige afscheidingen tussen de plaatsen. Op 10 minuten een Proxy supermarktje met vers brood. En natuurlijk: de Dolce Via vlak bij.
Prachtige plek met fantastisch uitzicht. gastvrije ontvangst met proeverij. geen enkele voorziening dus camperen zoals het bedoeld is. uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. bakker op ca 1,5 km.
prima serviceprovider alleen het water moet met de gieter want er is geen aansluiting voor een slang. verder keurig
het leek ons een prachtige plek maar dan moeten we lid worden en de kaart uploaden voor minimaal 50 euro. dat werd ons te gek. voor 1 nacht betalen lukte niet. dan maar doorrijden. keus genoeg in de beaujolais.
prima plek voor 1 overnachting. nette wc’s. douches verouderd sanitair. stille plek. dorpje met kleine supermarkt op loopafstand. geen camper voorzieningen. wij betaalden 18,94 voor 2 pers en camper zonder stroom.
perfecte plek. stil, perfect openbaar toilet met warm water en toiletpapier op loopafstand. bakker was op maandag gesloten.
beetje verlopen camping. maar de douches zijn ok en warm en de plekken mooi dicht bij het meer. de eigenaar is vriendelijk en helpt graag. toegangsweg is geen enkel probleem. erg veel wandel mogelijk en vooral vanuit Gerês.
top plek. super vriendelijke ontvangst. prachtig sanitair. plekken met schaduw en zon met veel privacy. restaurant is prima en betaalbaar. je moet goed ter been zijn. veel trappen en pittige hellingen.
fijne camping met prachtig sanitair. alle voorzieningen zijn brandschoon en de ontvangst is allerhartelijkst. we betaalden 12 euro per nacht 😂 2 op en geen stroom. wat beter kan; even grasmaaien.
super plek. alles aanwezig en een leuk dorpje op loop afstand. de snelweg is dichtbij maar hoor je niet. stilte en een fantastisch uitzicht. wij betaalden 12 euro zonder stroom
Sitecode: 21938
prima plek. schoon, wel zanderige maar stevige ondergrond. stil. wat geruis van stromend water. prullenbakken en dicht bij centrum. prachtige abdij.
wij waren hier op30 juli 2023 en toen was de camping gesloten.
zeer rustige plek, bar en bakker ca 300 m. afvalbakken beschikbaar. restaurant was gesloten toen wij er waren. goede mogelijkheden voor wandelen en ATB.
prima camping. met oud en nieuw hier gestaan. geen verharde plekken en daardoor nogal drassig en kans om vast te komen zitten. sanitair schoon maar verouderd. douches erg heet (ook een manier om korter te douchen) la Roche is een erg leuke, levendige stad. ook in de winter
top plek. prachtig gelegen en veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen. spar en bakker op loopafstand. en erg stil. wij komen terug
alles wat je nodig hebt is er. overdag soms wat rumoerig door sportvelden en zwembad, maar 's nachts stil. sanitair modern en schoon. oude binnenstad en parken vlakbij. kortom: top.
top camping. efficient professioneel, goed restaurant met kleine kaart. ook glutenvrij. wat ons hinderde was het geluid van de snelweg. goede fiets- en wandelmogelijkheden
geweldige camperplek. gastvrije eigenaren en ruime plekken. stil. mooie fiets en wandelomgeving. wij komen terug.
Prima uitvalsbasis om te fietsen, wandelen en ommen te bezoeken. wel erg veel lawaai van de weg die er langs loopt. Zeer beperkte voorzieningen en dan is de prijs relatief hoog.
heerlijke plek. stil en prima mogelijkheden voor wandelen en fietsen. je kunt gebruik maken van de camping faciliteiten. Top ondernemers en zeer gastvrij. We komen weer terug
rustige plek en dit is wat camperaars willen. betalen voor wat je wilt gebruiken. goede fiets mogelijkheden
Sitecode: 92052
prima ontvangst en ruime plekken. handig manoeuvreren. sanitair is top. wel veel verkeerslawaai van A1, provinciale weg en een toeristische weg. mooie omgeving om te wandelen en fietsen
Mooie nette cp. Verkeersgeruis op achtergrond. Matig bereik telefoon. Sanizuil werkt perfect. Mooi centraal tussen Épernay en Reims.
Stille plek op loopafstand van het stadje met zicht op de burcht. Jammergenoeg zijn er altijd camperaars die de moeite niet nemen om het vuile water te lozen terwijl dat hier zo makkelijk is. Mooie plek voor wandelen. Niet voor fietsen. Te stijl.
Leuke plek aan fietspad aan de Marne. Winkel om de hoek. Openbaar toilet. Werkt prima! Mooie uitvalsbasis naar Épernay. Officiële plekken zijn niet al te ruim en donker. Eind juni ook nog eens luis.
Prima uitvalsbasis om over venn bahn te fietsen. Naar Luxemburg en België. Schoon sanitair. Comfort plek standaard. Goed restaurant. Beperkte afwas voorziening. Geen was voorziening. Ivm Corona was het zwembad gesloten.
Gastvrije eigenaren, ruime plekken en schoon sanitair. Wel veel verkeerslawaai en lawaai van dieseltreinen.
Hartelijke ontvangst door eigenzinnige eigenaar. Kleine camping, gezellig ruime plekken. Sanitair was gesloten ivm Corona. Stil. Uitstekend voor fietsen en wandelen
Camperplek kleinschalig en dicht bij centrum van Onderdendam. Wandelmogelijkheden en centraal in noord Groningen. Nadeel is de toch wel erg drukke weg die er naast ligt.
Prima plek om Bremen te verkennen. We hebben de kerstmarkten bezocht. Met de tram. Perfect. Ontbijt in hotel, sanitair top!!! Plekken voor een 6 meter camper zijn uitstekend
Geweldige plek om noord Groningen te ontdekken. Hartelijke ontvangst. Prima sanitair, mooie verharde plekken met zon schaduw en in de luwte. Op loopafstand van zoutkamp. Ca 14 km van de boot naar Schiermonnikoog. Ca 17 km van Pieterburen om Pieterpad te starten met fiets of te voet
We hebben hier gestaan en zijn aangesproken door een boer die ons vroeg geen rommel achter te laten. Een inwoonster van rimsting liet ons weten dat we niet welkom waren. Fijne plek omdat het stil is. Omdat je je minder welkom voelt; komen we hier niet weer. Chiemsee rondfietsen is prachtig. Ca 60 km.
Prachtige voorzieningen maar de plekken voor de niet-seizoensplaatsen zijn langs een drukke weg met veel verkeerslawaai. Wij zijn na 1 dag weer vertrokken.
Prachtige camperplek die wij gebruikt hebben als basis om istrie te verkennen. Fietsen (mountajnbiken) is prachtig. Camping is prima, maar als er meer dan 9 plekken bezet zijn, zijn de voorzieningen ontoereikend. De buitendouche is heerlijk. Geen 10 omdat er wel veel blaffende honden en kraaiende hanen zijn.
Top plek. Rustig en toch alles op loopafstand. Supermarkt op 150 m met toilet. In hoogseizoen heb je na 15.00 uur geen plek meer
Pompje camperplek en alle voorzieningen zijn top. Jammer dat er vooral kn de vroege ochtend veel lawaai van de achterliggende industrie te horen is. Wij hebben €17,50 betaald. Gratis stroom. We stonden in het hoogseizoen met 2 campers.
Perfecte plek om aan te rijden maar ook om de stad te bekijken. Alleen voor Max 6 meter campers. Smalle toegang naar de camping. Verder alle voorzieningen top. Tramkaartjes te koop op de camping.
Als alle auto’s weg zijn; Stille en zeer rustige plek. Toilet is ‘s nachts gesloten en kost €0,20. Wij hebben €5 per nacht betaald. Volgend jaar zijn er meer voorzieningen. Goed uitgangspunt om dit gebied te verkennen.
Erg rustige plek. Geen enkele voorziening maar rust gegarandeerd.
Met oud en nieuw 2018/2019 geweest. Prima wintercamping. Skibus komt helaas maar 2x per dag. Maar wandeling naar station en andere busaanuitingen is prima te doen. Langlaufen, winterwandelen top! Heerlijke douches. Restaurant is niet goedkoop maar erg goed!
Camperplek mooi. Vooral ook voor grote lange campers. Ruime plekken. Zorg voor contant geld voor de automaat. Toiletten verwarmd en zeer schoon. Goede fiets en wandelmogelijkheden. Stadje is prachtig. Groot nadeel; verkeerslawaai ‘s nachts minder. Goede plek voor tussenstop.
Prachtige CP. Vooral als je van fietsen en wandelen houdt. Stil. Gastvrije eigenaren en voorzieningen zijn prima maar niet overvloedig. 1 douche. Maar je bent zelfvoorzienend toch? Wij komen zeker weer.
We waren hier 31 augustus. Wc legen kost €4 (2 muntstukken van €2) en het water was afgesloten.
Prima plek. Erg rustig. Nieuwe supermarkt op loopafstand. Met wasserette. Eind augustus voldoende plek.
Kleine camperplek in het dorp. Max 6 campers. Dorp is ‘slaperig’ maar met supermarkt, restaurant etc. Alles op loopafstand. Supermarkt heeft ook wasmachines. Sani station is op een pleintje. Dus niet op de camperplek dus ook geen stank.
Sitecode: 19333
Prima plek voor bezoek aan stad. Handig zijn een wasserette heel dichtbij en een bakker aan het plein. Ook een groot nieuw winkelcentrum is op loopafstand. 13 aug 2018 was er meer dan genoeg plaats. In de nacht stil. Overdag verkeerslawaai.
Sitecode: 20379
Op zich een mooie plek; toilet water, dicht bij dorpje. Medio augustus waren we de enige gasten. Dus wat levenloos. Vanuit het oosten is het lastiger (zeer smalle weg) aan te rijden dan vanuit het westen. Wij zijn weer vertrokken.
Sitecode: 19456
Prima camperplek. Dicht bij centrum en zeer ruime plekken ook voor erg grote campers. We waren hier begin augustus rond 15 uur en nog volop plek. Veilig gevoel door regelmatige controle van politie.
Wij hebben hier met de Hemelvaart gestaan. Mooie privé plekken. Stil. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Lekker dicht bij Beilen. Sanitair is vernieuwd. En wordt nog verder uitgebreid. Erg netjes. Mooie afwasplek.
Met Pasen hier geweest. Prima camperplekken. Verhard en in een ovaal opgesteld. Wc’s en douches schoon! Goed restaurant en broodjesservice. Nadeel? Het verkeer naar een deel van de camping rijdt over de camperplek.
Prima plek en mooie uitvalsbasis voor het verkennen Maasduinen. Wandelen en fietsen. Terrein met Pasen erg drassig en campers zaten vast. Sanitair schoon maar enigszins gedateerd. Camperen aan de haven is ook een fraaie plek. Spar dichtbij en restaurants.
Hier gestaan in maart tijdens Prowein. Prima plek om te combineren met beursbezoek. Sanitair is keurig en toegankelijk met een code die je krijgt als je bij de automaat betaalt. Vanaf 06.00 uur vliegtuigen die overgaan maar voor de rest prima!!
Hier met oud en nieuw 2017/18 geweest. Gezellige drukte. Leuk om wandelingen te maken en met de trein weer terug te gaan. Goed uitgangspunt voor verkennen ahrtal en haar mooie rode wijnen. Beheerder erg vriendelijk. Voor stroom heb je een lange kabel nodig
Hier medio december geweest met de kerstmarkten in Keulen. De bus reed helaas niet naar het station. Sanitair top! Restaurant is ook aan te bevelen. Terrein is wel erg nat en drassig. Uitzicht op de Rijn maakt dat allemaal weer goed.
Prima camperplek. Rustig en goed verzorgd. Betaling is reëel €0,50 per uur. Goed voor tussenstop bij de grens Italië/Zwitserland
Inderdaad prachtige plek. Geen voorzieningen maar mooi uitzicht, dicht bij dorp en zeer rustig.
Eind september geweest. Erg rustige plek. Plaatsen zijn krap en niet altijd recht. Sanitair is oud maar erg schoon. Centrale ligging met busverbindingen naar Florence en sienna. Acsi kaart wet geaccepteerd. €19 per nacht betaald.
We waren de enigen op de camping in mei. Sanitair verouderd. Alles komt wat vermoeid over. Fiets en wandelmogelijkheden prima. Geen verharde camperplek.
Met hemelvaart met een groep geweest. Sanitair lijkt weinig voor zo'n camping maar werd keurig bijgehouden. Mooie fiets en wandelomgeving. Supermarkt op fietsafstand in haarle. Keurige info map bij aankomst.
Mooie plek met prachtig uitzicht. Mooi om te fietsen. Een combi route met het zuidlaardermeer is aan te raden. Ook een dagje Groningen is prima te doen.
Op de camperplek op de camping gestaan. Uitstekend! Mooi sanitair. Ook een leuk restaurant op de camping. Prachtig fietsen en wandelen. Het Dwingeloerveld grenst aan de camping.
Fijne plaats, dichtbij centrum Giethoorn. Erg hulpvaardige beheerder en super mooi toiletgebouw. Wij komen snel terug!!