@Malibucamp
- 2020
- Bürstner
- Buscamper
als je van natuur en wandelen houd. fantastisch uitzicht over het meer… sanitair is netjes en schoon. neem wel boodschappen mee (supermarkt zit in dorp). kortom een aanrader we zijn met 4 man op survival tour en gaan zeker genieten van bergen .
flipper Nice 😀… ‘s avonds 22.00 aangekomen op doorreis. gastvrij ontvangst door eigenaren. eigenaars (zij Nederlands - hij Zweeds) vertelde dat op de ruim 30 flipperkasten in de mancave ‘kampioenschappen’ gehouden worden. tijdens de rondleiding kregen drankje aangeboden. als je van rust en natuur houd is dit zeker een aanrader. wc is een compost wc…. even de neus dichthouden ! kon helaas geen foto toevoegen
nette 3-sterren camping met zeer aardige eigenaar. hij kwam zelf eieren brengen voor ontbijt. sanitair is netjes en verder alles zoals 3 sterren hoort te zijn. verder mooi uitzicht en rustig gelegen.
zeer netjes geholpen… vriendelijk ontvangst. nette toiletten en douches. (en leuk dorp en skie gebeid) kortom… niks aan te merken
mooie locatie alleen jammer dat in de winter gesloten is en op de app staat dat ‘open’ is?