@Mallorca-Camper
Een oase van rust. Uitstekend uitgerust en brandschoon. Zeer vriendelijke eigenaren. Absoluut niets op aan te merken. Ik zou er graag terugkomen.
Dit was mijn tweede keer daar. Absoluut top voor een camping. Vlekkeloos schoon, uitzonderlijk goed sanitair. 's Nachts rustig. Uitstekende water- en afvoerfaciliteiten. Een plek in overvloed. Geen enkel puntje van kritiek. De camping zou 6 sterren waard zijn, maar helaas heeft hij die niet.
Een wrede plek. Alleen maar stenen. Er zijn zelfs een paar gekken die hun stoel meenemen en in de rotstuin gaan zitten.
Ik heb in 2023 al een recensie geschreven. Nu was ik terug. Uitzonderlijk goed. Geen gezellige camping. Genoeg ruimte voor iedereen. Zeer rustig, maximale privacy. Sanitaire voorzieningen zoals op een cruiseschip.
Ik ben vaak op de camping. Absoluut top. Hoe kan iemand klagen over de sanitaire voorzieningen als iedere kampeerder toch al een sanitaire cel heeft? Ga dus naar je toilet en zwaai hier niet. U kunt in de camper douchen Ook. De ligging is uniek en de geweldige SareTherme ligt op loopafstand. Iedereen die niet volledig toegankelijk is voor de natuur zou dit moeten weten? Hier is uiteraard de orde van de dag.
Zelfs de toegang is een opgave. De ruimte is extreem krap. Ik heb het niet meer nodig.
Ik ben hier voor de derde keer. Ideaal om Amsterdam en Haarlem te verkennen. prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Geen gezellige camping, net voldoende ruimte. De prijs is ook helemaal oké. Zal zeker terugkomen. Oh ja, zeer vriendelijke beheerder.
Deze plek is ongelooflijk mooi aangelegd. Veel ruimte, super schoon, uitstekende faciliteiten. Er is geen punt van kritiek, hoe klein ook. Altijd weer blij.
De plek is geweldig. Alles is aanwezig, elektriciteit, aan- en afvoer. u En een geweldige omgeving. 20 euro, ja.
Tijdens onze reis waren we op zoek naar een leuke plek om te parkeren. Dan zie ik de waardering, waarschijnlijk de mooiste plek van NL. Sceptisch, ging erheen en...... Dit is echt ongelooflijk hier.
Dit is onze derde keer hier. Absoluut topklasse. We komen zeker terug. Het enige lelijke is dat sommige kampeerders de afwasplaats achterlaten. Het vuil blijft in de spoelbakken achter en een deel van het residu wordt niet opgeruimd. Daar kan de exploitant niets aan doen en sommige bezoekers moeten zich daar zorgen over maken. Het is zeker de moeite waard om het park hier te bezoeken
mooi startpunt om de plek te verkennen. Het is alleen jammer dat auto's geen aandacht besteden aan de parkeerplaatsen en daar zelf parkeren
Iedere kampeerder heeft het hier naar zijn zin. Het is een prachtig aangelegd park. Geen gezellige camping, iedereen heeft hier voldoende ruimte. Prachtig geplant. Sanitairgebouw top en schoon. Alles is aanwezig, wat nodig is. De eigenaar is uniek, erg vriendelijk. Graag weer.
Sitecode: 12046
Eindelijk een parkeerplaats zonder honden. Dit zouden er veel meer moeten zijn. Er zijn hier geen met plas besmeurde huismuren. En ik hoef niet in stinkende stapels te stappen. Locatie goed, sfeer is goed. Ruimte is prima, restaurant is ook geweldig. . Er is niets om over te klagen
Prima plek voor een overnachting. Pizzeria fantastisch. Gratis parkeerplaats
Een plek die niets te wensen overlaat, super schoon, goede locatie en ... Zeer lieve operators hier. Er is absoluut geen punt van kritiek
Er zijn hier minstens 5 sterren. Eigenaar super vriendelijk, alles aanwezig, omgeving past, prima plaatsen, rustig, geen gebrek. Ik kom graag terug.
Echt een geweldige pitch, mensen daar super aardig en erg vriendelijk. Sanitair zeer schoon en modern. Aangrenzend is een kleine herberg met eetgelegenheden en natuurlijk wijn. Een klein druppeltje bitterheid is de nabijgelegen snelweg met permanent achtergrondgeluid.
Beter kan nauwelijks, prima ligging aan de rand, elektriciteit en complete aan- en afvoer aanwezig. Overdekte lounge om te kletsen met andere kampeerders. 2 restaurants op loopafstand, supermarkt en slager om de hoek. Zeer goedkope parkeerplaats.
Zeer mooie en ruime weide, complete aan- en afvoer aanwezig. Super aardige mensen, die op zoek zijn naar rust en stilte, zitten hier goed.
Echt een geweldige camperplek. Zeer grote parkeerplaatsen. Prachtige ligging, alles aanwezig, levering, elektra, prima zwembad Alles was zeer schoon. Adembenemend uitzicht op het Iseomeer. Personeel erg vriendelijk. We komen hier zeker nog een keer terug. Conclusie: deze plek toppen zou moeilijk moeten zijn.
Unieke en grandioze bergen, iedereen moet ze ooit hebben gezien, ongelooflijk mooi.
Schoon, rustig 's nachts, maar overdag is er echt iets aan de hand, omdat de naastgelegen parkeerplaats erg druk is, parkeerplaats voor de aangrenzende grotten. Goede aan- en afvoeroptie. Toiletten aanwezig, zeer schoon.
Hier is alles wat de camper nodig heeft. Elektriciteit, water, afvoer, toiletten en een schitterend uitzicht op de bergen. En .... totaal kalm.
Mooie parkeerplaats, helaas helemaal overvol, je zit heel dicht bij een asfalt parkeerplaats. VE-levering beschikbaar. Heel mooi aan een rivier. Het wordt hier genadeloos verzilverd. De voogd is overal en altijd aanwezig. Prijs voor de geleverde service op de bovenste verdieping.
Een locatie op een uitzonderlijke locatie. Grandioze bergen. Veel ruimte voor campers. Aardige mensen. Sanitair in overvloed, zeer schoon. Conclusie, beter is bijna niet mogelijk
Een fantastische plek, geweldige locatie, geweldige aan- en afvoer, geweldig uitzicht, overal appelboomgaarden, goed startpunt voor wandelingen.
Heel mooi gebied. Wandelen en paardrijden, kalm. Als je langer staat, moet je eten en drinken bij je hebben, geen winkel in de buurt. Veel paarden, eigenaren komen heel vroeg.
Topklasse, alles aanwezig en vooral veel rust