@Mangool
Heel aangename verblijfplaats. Super rustig. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar. Er is plaats voor 9 campers, mogelijk met zicht op de Elbe. Tijdens je verblijf mag je gebruik maken van het sanitair van de vereniging. Geen mogelijkheid om je afwalwater of cassette te lozen. Indien nodig kan je wel water bijvullen. ideaal gelegen bij het centrum van Radebeul en start van het fietspad langs de Elbe.
Aan de ene kant heb je de paardenrenbaan, aan de andere kant het Clara-Zetkin park, vlakbij de wijk Plagwitz. De straat loopt dood, dus rustig. Aan de renbaan is er een restaurant met biergarten. Heerlijk zitten bij mooi weer. Ideale uitvalbasis om van hieruit het centrum van Leipzig en de andere wijken te bezoeken. Prachtig fietsen door het Park naar je bestemming. Er zijn geen voorzieningen.
Helaas! Voorlopig is de camperplaats gesloten door een probleem met Natuurpunt. We hopen dat dit snel opgelost raakt en dat de eigenars opnieuw campers kunnen ontvangen. succes !
De parking is afgesloten tot 1/9. Je kan 100 m verder terecht op een gratis parking, die de gemeente voorzien heeft voor campers. Rustig ‘s nachts . Geen voorzieningen
Prima plaats om te staan. Weinig tot geen last van de grote baan. Voorzieningen aanwezig. Mogelijkheid om drinkwater te nemen. Tegen de avond veel camperaars , maar toch rustig. Het centrum is makkelijk bereikbaar met de tram,die stopt vlakbij de parking.