@Mano&Ilse

Partners
Ja

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Heel mooie en rustige locatie (stonden op de landtong). We werden vriendelijk onthaald. De camping ligt ideaal om met de fiets de omgeving te verkennen. Zelf hebben we Rotterdam, Kinderdijk en Dordrecht bezocht. De receptie beschikt over een hele reeks fietsroutes die je aan het onthaal kunt meenemen. Alle voorzieningen waren aanwezig en het sanitair was schoon. We komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Heel mooie camping in een mooie omgeving. Alle voorzieningen zijn aanwezig en het sanitair is heel netjes. Je kan vanuit de camping onmiddellijk wandelen en er is een hondendouche aanwezig. Ook het plaatselijke restaurant is een aanrader.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Ideale stopplaats, na lange rit. Betalen in de kantine van het zwembad. Heel vriendelijk ontvangen.

Heel mooi gelegen camping. Hondvriendelijk. Sanitair is verouderd, maar wel schoon. Geen winkeltje.of broodservice. ongeveer 12km van Glencoe visitorcenter. Mooie verharde standplaatsen. 45 euro voor 1 nacht vond ik wel vrij duur en dit heb ik betaald als lid van deze club.

Mooi verzorgde camping. Rustig gelegen.

Is niet geschikt voor campers. Zeer slechte parking met heel veel grote putten. Campers kunnen hier niet staan. Zou geschrapt moeten worden van deze app.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Grote camping met alle voorzieningen voor een winterverblijf. Voldoende sanitair en goed onderhouden. Wifi mits betaling. Ontbijt mogelijk, maar als je een keer overslaat wordt je geschrapt, terwijl. Dit hebben ze wel rechtgezet. Veel wandelmogelijkheden direct vanuit de camping. Vrij duur 611 euro voor 2 personen + hond inclusief ontbijt voor 6 nachten (hoogseizoen). De restauranten zijn in de winter gesloten