@MarOntheroad
Tarief (dagkaart) verhoogd naar E 7,50. Er is plaats voor 6 buscampers, mits ze AANSLUITEN. Bij >1 (half)integraal is er plaats voor 5. Lange Campers niet gewenst. Behoudt deze plaats a.u.b. door niet op andere plaatsen te staan! Momenteel is er va 7.00 uur herrie van bouwwerkzaamheden op terrein voormalige schooltje, ook op za.
Helaas is deze CP ’s winters niet OK. We waren begrijpelijk de enige. De reden waarom we direct weer vertrokken was dat in het sanitairgebouwtje (steenkoude doucheruimte!) onverwacht groot te lezen was dat een elektrisch kacheltje VERBODEN is! Als je ‘s winters een commerciële CP runt, is dit zeker niet de manier! Niet iedereen heeft een alternatief. Daarbij een koude doucheruimte bieden… elders gelukkig (voor minder!) wel warmte gevonden.
Gelukkig kan Jet het tarief niet aanpassen! Deze worden altijd getoond incl. toeristenbelasting voor 2 pers., maar excl. extra’s zoals stroom. Hier betaal je E 11,50 + 2x 1,50 = 14,50 Stroom is 3,- Alleenreizenden betalen hier 1x toer.bel., netjes!
Aangegeven tarief is niet goed, moet zijn E 14,30. Ook 1 persoon betaalt 2x toeristenbelasting. Stroom (via app) komt hier nog bij.
Tarieven lijken wel clickbait! Moet zijn: 2 personen met camper: 27,- Toeristenbelasting: 2,60 (2 pers.) = E 29,60 !!!
We wilden water nemen, maar het waterpunt lijkt al opgegeven… we moesten vertrekken met een lege tank.
Het aangegeven tarief klopt niet; Campeerd vermeld op eigen website 2 Volwassenen € 13,00 EXCL. toeristenbelasting. Stroom € 2,50 per nacht (optioneel). Huisdieren niet toegestaan
Vanafprijs voor 2 personen incl. belasting excl. stroom van 15,- blijkt bij boeken voor 1 persoon 20,55 te zijn…. dit is altijd zo ergerlijk!
Dank gemeente Enschede! Aanrijden bij hoge woontoren; vertrek langs het zwarte gebouw. Op dit moment okt. ‘25 is betaalzuil buiten werking. ;-)
Hartelijk dank aan gemeente Genemuiden! Deze plaatsen worden helaas steeds zeldzamer, alle reden dus om er zuinig op te zijn: ga er NIET staan als de plaats met 4 campers vol is! Dit is DÉ reden waarom veel gratis plaatsen opgeheven worden…. Op dit moment gaat een 6e camper staan (naast een camper die door een local geparkeerd is.) Tergend! Weet ook dat de parkeerplaats nodig is bij kerkgang en begrafenissen.
PAS OP: het is vrijwel zeker dat je hier een naheffing krijgt, ook al betaal je netjes!!! Weinig reviews hierover want een 2e rewiew = waarschuwing mag je pas na 3 mnd plaatsen… Dus: je krijgt een naheffing, moet bezwaar maken mèt je betaalbewijzen (VERZAMEL deze!) wordt gedwongen in afwachting van bevinding boete te betalen à E65,- per nacht, en dan maar wachten… wij moesten zo’n 6 maanden wachten, schande! Wij komen hier zeker niet meer.
Tarief is 16,- zonder stroom; 19,50 met stroom. Dit tarief geldt voor ‘1 OF 2 personen’ en is incl. toeristenbelasting. Alleenreizenden betalen dus 1,68 teveel aan toeristenbelasting! (Douche 0,50) ‘t Is wel zo prettig om de tarieven compleet te weten.
Zeer lelijke plek op een gewoon groot parkeerterrein bij supermarkten. Meestal (dus) leeg! Dit tarief kan de gemeente Coevorden alleen vragen omdat er te weinig aanbod is; het is zeker niet passend bij wat geboden wordt! Beide plaatsen over de grens bieden meer, al zijn deze gewone parkeerplaatsen óók aan de prijs. Bah, al dit misbruik.
Praktische locatie. Tarieven zijn misleidend; kloppen zeker niet: Per nacht 24,75 plus 2x toeristenbelasting à 0,55 plus 2x afvalverwijdering (!) à 0,65 !! Stroom 4A is niet genoeg om op de koken, dus moet evt. bijgekocht worden. Men heeft een hele waslijst met extra kosten!
Je bent niet zeker van een plek; heel vreemde manier van doen. Ik belde voor 3 nachten, (=max) dat was OK. Toen was 3e nacht ineens onzeker want: al 3 gasten. Moesten afwachten. Toen: ‘Nee, derde nacht kan helemaal niet, we verwachten er al 6!’ (…) Ook het aanbod voor P-terrein (wil je niet voor 15,-) werd ingetrokken! Bij anderen ging het ook mis; moesten op de P terwijl in boomgaard plek was. Wij moesten za-middag op zoek naar andere CP…
Het aangegeven tarief klopt niet; het juiste tarief is geen 19,- maar 26,- /2 personen! Electra èn sanitair moet ook nog bijbetaald worden. Een dure Camperplaats.
Pieter30 die de enige 4* recensie schreef is overduidelijk van het saunabedrijf; het is een verkooptekst. Als overnachten (bij saunagebruik) mogelijk is, moet er wel een ruime plaats aangegeven en vrijgehouden worden… je kunt niet met een grote camper op de gok hierheen.
In-en-intriest…..wéér een gratis Camperplaats opgeheven! Er komen steeds meer camperaars bij en steeds meer (gratis) camperplaatsen sluiten. Ook hier wil men graaien en creëert en dure andere CP. Duur? De nieuwe CP is flink overpriced voor het weinige geboden. Emmen graait nu dus ook. Er zijn camperaars die afhankelijk zijn van gratis CP’s. Deze plaats zonder voorz. had kunnen blijven. Wij komen hier niet meer. TRIEST.
Ergerlijk dat tarieven niet kloppen èn het sanitair niet op orde is. De tarieven zijn volgens presentatie op Campercontact 18,50 + 0,75 p.p. toer.bel. maakt 20,- 2p’s. Er wordt echter 22,- gerekend. Het sanitair is zeer gedateerd, niet toerijkend voor veel mensen en viezig! Met zo’n enorme omzet moet er budget zijn voor respectvol sanitair.
Houd er rekening mee: dit zeer krappe parkeerterrein geeft personenauto’s al frustratie èn soms schade! Alleen mog. voor buscampers langs de achterzijde/groenrand! Bijna altijd vol vanaf 12.00u. Heel aardig en gewaardeerd aangeboden, deze overnachtingsmogelijkheid. Helaas zeldzaam in de regio. Dank!
Sitecode: 19299
Lelijke maar praktische CP. ‘sMorgens vroeg druk verkeer. Water: in het midden van beide loodsen is een kleine schuifdeur met daarachter een gele slang bij een kantoortje. Inrijden mog. Electra: onduidelijk, na E,- aanvullen na 15 min. geen stroom meer! Weg geld. Misschien loopt tijd i.p.v. kWh? Wie het weet schrijf het HELAAS vaak langparkeerders! nu 3; 2 geblindeerd maar wel mensen erin, ik zie ze ook op de foto’s. Max 72h op deze gewilde plek!
Voor een gratis overnachting is deze CP prima. Met bus of fiets zo naar het centrum. Afvalbak voorkomt rommel. Wees sociaal en sta niet langer dan 3 nachten. Nu lijken er geen ‘vaste bewoners’ te staan, die zijn ook niet welkom. Met deze CP is een route door de N-provincies goed te doen. * Dit gehele terrein incl. sportcentrum gaat op de schop, (zie website) dus wat te toekomst brengt… we hopen dat er weer een CP in de plannen staat!!!
Fijne voorziening van Gouda, middenstand steunen de camperaars zo graag! Helaas zijn er ook rotte appels onder camperaars. Momenteel staat er zeker al weken een knal-oranje truck van locals die te koop is. Men neemt een gewilde stroom-plek in. Wij komen regelmatig < 72 u, en gaan dan weer. Er is dus te weinig handhaving op de Max. 72 uur, al hebben we wel beboeting gezien! Ook vanaf een gewone P-plaats pakt men stroom, ergerlijk.
Nette ontvangst (toch 1-pers. tarief). Erg net klein terrein met dito voorzieningen (incl.; geen sanitair). Drie plaatsen zijn wel krap, je kijkt zo bij elkaar naar binnen. Prima voor bezoek R’dam op fietsafstand.
Aardige havenmeester. Echt jachthaven, niet echt verstand van camperen. De beloofde douche bleek s winters afgesloten, erg vervelend, ik kwam hier speciaal voor, ingepland en ervoor omgereden. Gewoon duidelijk aangeven graag. Het begrip ‘waterinname’ was onbekend… weet niet of dat er is. Werd wel aardig geholpen met jerrycans vullen ;-). Electra nu nog op nacalculatie, maar wordt waarschijnlijk 3,-.
Havenmeester erg onaardig bij vooraf of via Whatsapp bellen! Van tevoren bellen voorkomt onnodig aanrijden en klein Tholen verstoppen, maar dat wordt niet begrepen. ‘U kunt niet reserveren!’ ‘Of er nu plek is kan ik niet zien!’ Ze wist wel dat de CP leeg was… Via Whatsapp bellen werd niet gewaardeerd! Heel vervelend kregen we een preek. Ze is nooit aanwezig dus onverwacht contant betalen. Water was afgesloten. Douchewater te koud.
RIOOLLUCHT! citaat: ‘Als het ‘s zomers druk is ruik je het niet zo’ WAT? BAH! -Douchedeuren: niet gluur-vrij! -Ik bel altijd voor het tarief, wil geen ‘gedoe’. Bij het afrekenen ‘n veel hoger bedrag! werd morrend aangepast, maar… De toeristenbel. kwam er nog bij, die wordt door IEDEREEN extra berekend, zei men. Niet OK, als je belt moet je ‘n totaal krijgen EN kijkt u even bij alle 28.000 Campercontact advo’s: incl. TB! Ook bij dit adres!
LET OP: als je te lang in de grote doucheruimte (douchegordijn, bah) bent, gaat ‘t licht uit. in het pikkedonker zoeken naar een schakelaar? Zwaaien naar sensor? Zijn er niet. Op de tast aankleden en buiten de ruimte zwaaien naar de sensor! Ongelofelijk. Dan: vlak voor de aftrap Ned. op WK voetbal WiFi nodig (storing). snel bellen voor ww. Gaf ze niet, we moesten maar naar buiten op zoek naar een bord, en misten zo de aftrap! SLECHTSTE ervaring!
Prima plek voor bezoek aan Zeeland. Eenvoudig veldje, landelijk, met stort, water en stroom, ook prettig in het naseizoen. Heel grote campers zijn hier wat onhandig. En niet onbelangrijk: erg vriendelijke en behulpzame eigenaar.
We mochten zelfs bij afwezigheid staan, aardig. We kookten en verwarmden de camper voor de avond bij -5 grC. Telefoontje…. aardig, dachten we, vragen of we alles goed hadden kunnen vinden. Maar nee, beetje bozig werd ons verteld dat de geboden elektriciteit niet gebruikt mag worden voor een kacheltje…. We waren dus wel welkom bij -5 grC, maar verwarmen mag niet…. dus dikke trui aan en ‘s morgens weer weg op zoek naar wat anders. Geen winteradres.
Op dit deel vd boulevard bij de MacD is het een slecht idee te overnachten. ‘s middags al wietlucht en er was gespuis aan het rondhangen. Ook druk. Het is nu ook betaald overnachten, 10,- van 18.00-9.00. Het bedrag en betaalwijze worden niet aangegeven. We hebben gezocht en ‘n gemeente medewerker gebeld, die er ook niet uitkwam. Bevestigde wel de onveiligheid!!!Dus alleen met mobiel parkeren app betalen! Wij zijn vertrokken… Slecht van B. op Z!
Praktische plek op een verder verlaten industrieterrein, aardig aangeboden. Ter info: zorg voor 0,50 aan muntgeld voor stroom. Wij verbruikten voor koken en bijverwarmen 2,-. Netjes. Water gaat dacht ik alleen per 50? liter en er moet helaas altijd voor betaald worden, ookal heb je alleen een beetje nodig.
LET OP Hier biedt men twee van de grootste ergernissen: bij aankomst glimlachend een flink hoger tarief vragen dan online aangegeven (maar liefst E2,55 meer voor 1 persoon) en, jawel, het beloofde warm douchewater duurde geen 6 maar 4,5 min., een vervelende verrassing. Het eerste zou een truuk kunnen zijn om te lokken naar dit saaie stukje Zeeland, wie zal het zeggen. Ik had erg spijt omgereden te hebben. Beide zaken vond ik leugenachtig.
Prima camperplaats. erg jammer dat er zeker in deze regio zo weinig plaatsen zijn, vooral in het naseizoen. wellicht kan gemeente Opmeer na de zomerdrukte toestaan dat hier een paar campers meer staan? Er is ruimte genoeg. En Jacco die 1 ster gaf was twee dagen eerder al gewaarschuwd en kwam toch weer als nr. 4. Zorgde voor veel gedoe; handhaving moest dreigen met verbaal want meneer wilde niet vertrekken. Dit gedrag helpt ons camperaars niet!
Mooie lokatie op loopafstand van het mooie, kleine stadje. Leuk voor 1 dag. Het havenkantoor is even zoeken en lopen; het is niet duidelijk aangegeven. Wat betreft het douchen: op de eigen website staat 1,- voor 6 min. maar, wellicht na het voorstel over korter douchen voor 0,50 is de douchetijd slechts 4 1/2 min. voor jawel 1,-. Duurste douche die we in 3 mnd tegenkwamen! Als je rekent op 6 min. sta je met shampoo in je haar…
Om half zeven ‘s avonds hongerig en moe aangekomen. Deze keer geen contact vooraf gehad; op de website stond immers vlak voor vertrek een uur eerder ‘er zijn 6 plaatsen beschikbaar, zoek een mooi plekje uit!’ Bij aankomst had ze al vervelende discussies gehad met andere gasten, ze zat vol…. wat slecht. Nu nog op zoek naar een alternatief in deze regio met zo weinig aanbod, bah.
Let op! De hier weergegeven tarieven zijn misleidend: na de uitgebreide rondleiding deed ik een controlevraag over het tarief (gelukkig!). Mevrouw zei dat het Campercontact tarief een oud tarief betreft en het nu geen 17,- maar….24,- kost! En dat voor 1 persoon, dus voor 2 nog meer. Voelde me misleid en zeker niet welkom. (Men deed ook of ze eigenlijk vol waren, terwijl de camping bijna leeg bleek.) Ik ben absoluut doorgereden.