@Marc-Zeelenberg
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We zijn hier van 01-09 t/m 04-09 geweest en wij kunnen niet anders zeggen dat dit een topcamping is! We werden hoogstpersoonlijk door Diana ontvangen, rondgeleid en ze zette nog net niet zelf onze camper z'n plekkie. Ook het zwembad is heerlijk! Aanradertje dit. Duidelijke regels gecombineerd met een charmante gastvrijheid, is dat wat je zoekt, vlak aan het strand en in een oase van rust, dan is dit the place to be!
Mei 2026
Ben je vrachtwagenchauffeur of straaljagerpiloot én kun je je werk niet loslaten, dan zit je hier fantastisch, met name op plek nr 5. Want daar hoor je dan de hele dag het geloei van een stationair draaiende vrachtwagen óf straaljager...Dit zijn accu's zei de eigenaar... Heeeeel jammer dat we de vorige recentie hierover net te laat gelezen hadden. Met gierende banden vertrokken!! Schandalig dat deze plek wordt verhuurt!!! Wees gewaarschuwd...
2023
Mooie omgeving. Helaas niet mogelijk om wc casette te legen toen wij er waren, het water stond er nog niet op.
2020
Leuke camping, vriendelijke eigenaren, zeer ruime plekken, dicht bij strand, prachtige omgeving... Kortom, echt wel een aanrader, ook in deze tijd.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.