@MarcelenIrma
Sitecode: 12055
Je staat er rustig en prettig. Betaal automaat weigerde VP en Maestro card. Dan is er nog een mogelijkheid om 7x 2 euro munten in te werpen. Liep na 15.00 vol. Geen toiletten, wel lozing afvalwater en een stroomaansluiting. 50 ct kwh.
Sitecode: 12091
Loopafstand centrum. Zeer schone wc en douche. Eettentje ter plekke, voor 11 euro p.p een schnitzel of curryworst halve liter bier 2.50 euro, bij zeer aardige vrouw. Je kan ook gratis aan aanliggende parkeerplaats staan als je geen voorzieningen nodig hebt. In de hoofdstraat zit een boekenwinkeltje waar ze ook koffie met gebak verkopen, een echte aanrader.
Sitecode: 12076
Loopafstand centrum, vergeet niet her prachtige paleis te bezoeken, zeer de moeite waard. Je staat op een parkeerterrein vlakbij station. Je kan er vuil waterlozen en je toilet water. 10 euro voor 24 uren.
wij vonden het tegenvallen, strand is een strookje met wat ons leek duizenden strandvlooien, dit bleken echter zeer kleine kreeftjes te zijn. Kantine of wat het voor moest stellen bleek wel open maar brande geen enkel licht en stond niet aangegeven. Hier een zeer onvriendelijke meneer. we zijn 1 nacht gebleven en toen met gierende banden vertrokken. Rustig was t idd wel op t strand.
Prachtig logeren bij een akkerbouwer. 15 euro inclusief water, stroom en douchen. zeer vriendelijke mensen. 1 nadeel, douchen en toilet op 1 plek. dus als iemand staat te douchen moet je wachten.
Mooie ruime plaatsen vlak bij meertje. Douchen idd wat behelpen, je kunt zelf geen temperatuur instellen. Vanuit hier naar Stralsund gereden, prachtig mooi stadje, je waant je terug in de middeleeuwen.
We hadden gebeld maar geen contact gekregen, er toch heen gereden over zeer hobbelige landweg, mochten gelukkig blijven. uniek plekje in the Middle of nowhere. Zeer vriendelijke mensen, heel stil, wel veel vliegen.