@MarcoBeyer
Kleine, schaduwrijke camping in een zeer natuurlijke omgeving. Vriendelijke, familiaire sfeer. De sanitaire voorzieningen zijn wat ouder, maar erg schoon. We komen zeker terug.
Qua prijs-kwaliteitverhouding zou ik maximaal 2 sterren geven. Meer dan €60 per dag is een "redelijke" prijs, zelfs voor een parkeerplaats aan de rand van Rome. De grote staanplaatsen zijn onlogisch ingedeeld. Als je je fietsen in de daarvoor bestemde zones parkeert, kun je je luifel niet uitklappen vanwege de bomen die er staan. Maar wat me het meest stoorde, was de aangrenzende tennishal, waar van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat luidruchtig gespeeld werd.
Zeer mooie, afgelegen parkeerplaats. De eigenaar is zeer vriendelijk en zal u rondleiden door zijn wijnkelder en museum, gevolgd door een kleine wijnproeverij. Rode wijn en idylle, we hebben heerlijk geslapen. We komen graag nog een keer langs.
Zeer mooie camping direct aan de Wolfgangsee. De toiletten en douches waren erg schoon. Service personeel erg aardig en behulpzaam. Winkels voor benodigdheden, waaronder broodjes, pizzeria en restaurant ter plaatse. Goede sfeer. Alleen de afvoer van grijs water direct voor de toiletingang is onhandig en smal. Anders was alles geweldig, zou graag terugkomen.
Een camping met een prachtig bergpanorama en toptoiletten en was-/douchegelegenheid. De uitbaters zijn erg aardig en behulpzaam en geven graag informatie over bezienswaardigheden in de omgeving. We komen graag terug.
Modern, schoon washuis, grote parkeerplaatsen, natuurlijke zwemvijver, hangmatten en diverse dieren- en speelvoorzieningen voor kinderen. Met de fiets ca. 10 km naar Friedrichshafen en Ravensburg. Bovendien zijn de operators erg aardig. We komen zeker terug!