@Marcpatricia
- 2011
In 1 woord: Fantastisch, de beheerders en personeel zijn zeeeeeeer vriendelijk en behulpzaam 👍 sanitair is toppie 20 op 10 🫶 en de staanplaatsen zijn perfect en worden zeer goed verzorgd 👏 Wij komen hier al 10 jaar en hopen dat we er nog dikwijls kunnen komen 🥰
super plaats hier 👍 al voor de tweede keer hier en nog steeds toppie, echte lieve en vriendelijke eigenaars. onze foto’s staan al op de site, het ziet er echt zo uit en nu ook met een gezellig barreke 👏wij blijven hier komen 😉 Marc en Patricia
wij zijn op doorreis en lazen dat deze camping open was tot 16/10. na vele kleine straatjes en doorgangen aangekomen aan de camping! stond aan de poort: geopend van 8/4/24 tot 14/10/24 ! heel leuk hoor 🫢 hadden ze de wijziging niet kunnen doorgeven aan Campercontact?
een super mooie camperplaats, ongelofelijk vriendelijke uitbaters, super gelegen, rustig en toch kort bij centrum en heerlijke baaikes. àlles voorhanden, 16 A stroom, douches en toiletten, water . zijn nieuw vanaf 1/7/24, heel het jaar open, gratis fietsen ter beschikking, dus de moeite… komen zeker terug 👍👍👍
zeer aangename Camperplaats, supermooi fietsen rond de Aasee, leuke strandbar! mooie natuur midden int centrum! super vriendelijke ontvangst door de uitbaters, toppie 👍
mooie gezellige camping, wij waren er 1 nachtje, zeer rustig, uitbaatster is suuuuper vriendelijk, Toppie 👍
lieve camperaars, om tot de camperplaats lido te geraken tijdens de omleidingen kun je het best de borden houthandel kimpen volgen, dit is gelegen naast de camperplaats . Grtjs de lido
Dit is een suuuuppper plaats! leuke, vriendelijke en behulpzame eigenaars 👍 zij hebben al heel veel verbeterd aan deze locatie, spiksplinternieuwe brasserie, super mooi terras met zicht op het water, individuele staanplaatsen mooi aangelegd, je kan er vissen, waterfietsen voor de kids (maar ook voor de volwassenen 😉), water en toilet lozen, mooi wandelen en fietsen! 5 min van centrum met markt op zaterdag en rommelmarkt op zondag. Toppie 👍👍👍

Super camperplaats! Ongelooflijk proper, mooie grote plaatsen, sanitair perfect en de beheerder is de vriendelijkste die we ooit zijn tegengekomen. Mooie fietspaden. In één woord: Top !!!
Super camping, heel verzorgd, super vriendelijke ontvangst, fijne fietsroutes, in 1 woord: perfect !!!

Had er meer van verwacht,zeker van het stadje. Wel heel lieve buren. Jachthaven beetje verouderd,toonde onverzorgd.
Spijtig dat de douches verouderd zijn en werken met 1€ voor 3min als het voorbij is moet je terug uit douche voor bij te steken, is niet leuk en je kan je kleren ook niet ophangen, voor de rest oké.
Goed geslapen zeer rustig. Goede lokatie.
Mooie grote rustige cp! Nog redelijk druk nu, voor ons de voorlaatste dag van onze vakantie. Super plekje, veilig gevoel. komen zeker nog terug!
Lekker ontbijt en avond eten gehad dat kan dus allemaal hier super.
Dank u wel voor de fantastische 3 dagen die we bij jullie mochten doorbrengen. In de 3 jaren dat wij camperaars zijn hebben we nog nooit zo een super onthaal en mooi verzorgde camperplaats gehad! Gewoon geweldig! Willen het liefst volgend weekend al terugkomen, maar wij moeten ook nog werken dus zullen nog eventjes moeten wachten! Tot gauw.