@Margamijn

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen en lekker te fietsen in de omgeving. Alles is heel fijn verzorgd, aan alles is gedacht. Schoon en verwarmd sanitair, afwasplek, verse eitjes enz. En een hartelijk welkom van de enthousiaste eigenaresse, Paula.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

We kwamen rond 1630 aan op een heel drukke zondag, maar het begon al leeg te lopen. We konden op een mooi plekje aan de rand van de grote parkeerplaats staan en hebben daar heerlijk rustig geslapen.

Wat een fijne camperplaats! We kwamen de eigenaar onderweg al tegen en konden een plekje uitzoeken. Betalen kon via de app, alleen voor 2 nachten tegelijk lukte niet, dus hebben we het gewoon 2 x ingevuld. Ontzettend leuk om de camper elfstedentocht te rijden die door de eigenaars van de plek is ontwikkeld. Helaas was alles vol bij onze laatste nacht, toch door een reservering van een grote groep. Jammer voor ons, maar ik begrijp het wel.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Kleinschalige camping waar nog gewerkt wordt aan de opbouw. Aardige eigenaren die ernaast nog een baan hebben, maar wel bereikbaar zijn en aan het eind van de dag wordt er even een praatje gemaakt. Prachtige omgeving om te fietsen. Rijssen is een gezellig stadje en boodschappen doen is in de omgeving geen probleem. Camperaars even opletten dat grijs water niet geloosd kan worden.

Prima plek aan de rand van een klein dorpje. Mooi naast een wijngaard gelegen. Helaas is de bakker om de hoek er mee opgehouden.

Prima plek om de stad te bezoeken. Wij hebben de camper de tweede nacht wat meer naar achteren gezet, dat was wat rustiger. Supermarkt met heerlijke broodjes aan de overkant van de weg.