@MargretvD
- 2019
- Volkswagen
- Buscamper
Sitecode: 19306
prima camping, rustig gelegen. sanitairgebouw ziet er in 1e aanblik niet geweldig uit, maar is prima. alles netjes en heerlijke douches.
gastvrije ontvangst op een prima camping. heerlijk rustig gelegen. het sanitair is geweldig, super douches, verwarmd gebouw.
Sitecode: 20378
Plekje gehad op het 'adults meadow'. hele ruime vlakke plaatsen op het gras. ook nog 20% 60+ korting (geldig van 31 oktober t/m 31 mei behoudens bankholidays e.d.). Hele ruime douches zonder munten drukknoppen of ander gedoe. Nog nooit heb ik zo'n schone sanitair ruimte gezien, echt spik en span. Aanrader!!!
prima camping voor bezoek Madrid. Aardig en behulpzaam personeel. Sanitair netjes en wordt goed bijgehouden. aanbevolen!!
wat een mooi, goed verzorgd camperpark. locatie is fantastisch. je bent zo in Gdansk en als je genoeg gelopen hebt lig je zo op het grote zandstrand aan de Oostzee.
Fijne rustige camping. sanitair basic maar netjes.
als je midden in de natuur wil staan een toplocatie, stil, donker. sanitair prima in orde. maar weg er naar toe zeker niet geschikt voor grotere campers!
Fijne plek bij Fattoria La Vialla met hun heerlijke producten. Rustige plek, redelijk ruime plaatsen, picnic tafels. camperplaats wel even reserveren.
heerlijke plek, heel goed verzorgd, zowel de plaatsen als het sanitair.