@MarianneGlerumBakker
- 2013
Prima plek ondertussen wel 25 euro all in. Zelfs met gebruik van wasmachine en droger. Café alleen in het weekend vanaf vrijdagavond open.
In alle opzichten een Top Plek!
Sitecode: 19429
Cp lijkt ok, maar bijzonder onaardige en onbeleefde dame aan de receptie. Zijn vertrokken.
Prima camping met voldoende en schoon sanitair. Het is even zoeken naar een plaats. De plaatsen liggen tussen de bomen verspreid. Restaurant en zwembad open. Dorp lopend goed te bereiken. Gezellige sfeer. Bij vertrek was onze NKC/ACSi kaart zoek. Volgens de receptionist ws met iemand anders meegegeven. Vervelend ivm de persoonlijke informatie die er op staat. Als u dit leest en u heeft een kaart die niet van u is deze graag vernietigen. Bvd.
Prima cp. Weinig beschutting tegen de zon. Geen toilet, verder alle voorzieningen aanwezig. En prima in orde. Vriendelijke en attente Engels sprekende beheerder. Leuk gezellig stadje met mooi kasteel op loopafstand. Verder commentaar heeft niet met de cp te maken maar ….. het eten bij Valdimar was erg slecht!!!
Prachtige cp om te verblijven. Sanitair prima heerlijk warme douche. Maar …. het systeem om te reserveren is verschrikkelijk. En het ergste is dat niemand bereikbaar is voor hulp. Ook niet tijdens kantooruren. Toen wij aankwamen stond de slagboom omhoog. Na ons ging deze omlaag. We zijn een hele middag bezig geweest om contact te krijgen met de manager om alsnog 4 euro te betalen. Belachelijk! Code is nodig om te vertrekken. Niet gelukt.
Waren hier eind september 2025. Telefoonnummer staat op het hek. Bellen om binnen te komen met een slecht Engels sprekende dame. Stonden er samen met een andere camper. Terrein slecht onderhouden. Voorzieningen om te laden en te lozen waren ok. Ongezellige plek voor 15 euro.
Alles aanwezig wat je als camperaar nodig hebt. Vriendelijke gastvrouw. Mooi terrein en sanitair voldoende en keurig schoon.
Prima plek om heerlijk uit te rusten. Ruime verharde plekken met grasstrook. Voldoende, prima en schoon sanitair.
Twee nachten gestaan. Prima plek. Eigenaar maakt iedere dag een praatje met alle gasten en is erg behulpzaam en vriendelijk. Sanitair voor ons prima en werd meerdere keren per dag schoongemaakt. Alle voorzieningen aanwezig. Korte wandeling naar het strand waar je een prima ijsje kunt kopen. Er loopt ook een route naar Alles Stenar.
Grote rommelige camping. Laatste Cp plek met stroom kostte gisteren 200 SEK meer !!!! Prijs kan sterk wisselen gedurende de dag ivm aanbod. Pas dus op!! Sanitair gebouw netjes maar haperend pasjes systeem waardoor deuren niet open gingen. Vriendelijke personeel. Goede ligging om de stad te bezoeken. 21 juni betaalden wij, camper 2 pers. zonder elektriciteit 290 SEK.
Fijne hardstanding. Keurig net sanitair, wasmachines, afwasplaats met alles wat je nodig hebt. Handwas en lotion, afwas en ontsmettingsmiddel! erg goed verzorgd. omgeving is niet echt inspirerend. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Bedankt voor de gastvrijheid.
Vriendelijke ontvangst, nette verzorgde camping. Sanitaire ruimte voor de heren schiet tekort. Wassen en tandenpoetsen op het toilet is niet hygiënisch. Voor èèn nacht verblijf betaal je 3 pond extra. Dus 33 pond op 1-09-2024. Prijs kwaliteit niet in verhouding.
Mooi gelegen camping. wij betaalden 2-09-2024 16 pond met 60+ korting. Net sanitair. Mooie wandeling naar Portloe met een kleine haven en een leuke pub. Ongeveer 2,5 km, route gemaakt in Komoot.
Mooie plek met veel ruimte. prima sanitaire voorzieningen en super schoon. Mooi fiets en wandel gebied. Het inchecken kan efficiënter. Wanneer je reserveert is het handig om het kenteken op de pion te vermelden. met bv een stuk geplastificeerd karton en uitwisbare marker. Veel succes met de mooie cp.
Voor ons een verrassing. Top plek, goede sanitaire voorzieningen en super schoon, verharde plekken met gras ertussen en voldoende ruimte voor stoeltjes tafel en luifel. Dichtbij de vecht en het gezellige dorpje Dalfsen. Goede omgeving om te wandelen en te fietsen. vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Stonden hier op 18 mei met onze camper, na hevige regenval. Plaatsen waren onbruikbaar. Eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam en probeerden zoveel mogelijk kampeerders met caravan of camper een plaatsje te geven op vaste ondergrond. Fijn om niet in de modder te staan.
Vriendelijke beheerder. camping met veel vaste bewoners maar erg gemoedelijk. Kleine bar. sanitair veroudert maar schoon. Supermarche in de buurt.
Goede camping met alle voorzieningen die nodig zijn. Goede warme douches. Gezellige bar bij de kleine uitgang van de camping. Met Komoot een pittige wandeling gemaakt in de mooie omgeving . al met al voor ons verassend.
stonden 02-01-24 voor de poort. deze was gesloten. Jammer.
Op doorreis hier terecht gekomen. Dichtbij de snelweg en toch rustig. Prima. Alleen de prijs is nu 25,50 zonder elektriciteit.
Mooie plaats voor een nachtje. Alles aanwezig en netjes. De schepen passeren langs de camper wanneer je achter op het terrein staat.
Rustige cc. Geen losplek voor wc en grondwater. Wel openbare toiletten. slagboom staat open, betaalmachine kapot. in de namiddag wordt het geld opgehaald. 10,50 euro.
We stonden met buscamper, 2 pers en elektriciteit op 10-06-‘23 op deze camping voor 28 euro! Prijs te hoog voor het gebodene. sanitaire niet schoon en douche koud! Plaatsen klein. Langs deze kust veel betere cp’s en de helft goedkoper! Wij komen hier niet meer!
Sitecode: 62087
Super cp. Rustig. Sanitair schoon. Alles aanwezig wat je nodig hebt voor 9 euro. 50. Dorp klein maar charmant uit de tijd van de Tempeliers. Geen winkeltje meer aanwezig.
Goede camperplek. Mooie fietsroute langs haventjes en het vliegveld. De basiliek mag je niet missen, uniek in de omgeving. Ws meer sterren als het sanitair vernieuwd is. Nu erg matig zowel in aantal als in onderkomen, inderdaad gelukkig wel schoon.
Prima plaats aan de buitenrand van de camping. Vriendelijke onthaal bij de receptie met kaart en uitleg om te wandelen en te fietsen in de omgeving. Mooi stadje met veel info over de geschiedenis van de stad. Met ACSI 20 euro all in. 20 euro borg voor sleutel toiletgebouw.
Mooie, rustige camping. overdag wat verkeer over de weg in de nacht rustig. Sanitair verouderd maar schoon. Fijn fietsen langs het kanaal. Richting Redon is er een leuk restaurant soms met live muziek, naast een uitdagend klimpark. Er worden op de camping fietsen, subplanken, fluisterboten, waterfietsen etc. verhuurd. wij betaalden in 1 juli 16,80 camper elektriciteit 2 pers.
Staan hier als enige camper op 20 juli. 12 euro met elektrisch. Camping faciliteiten niet te vinden en verder alles gesloten, snackbar restaurant etc. Je kunt wel mooi fietsen en wandelen door het achtergelegen natuurgebied. Voor kinderen is er een waterspeelplaats en een kleine kinderboerderij.
Mooi rustig gelegen camping aan een riviertje tegenover een oude fabriek. Sanitair keurig schoon. Montreul is een oude stad met een bewogen geschiedenis. Over de vestingswallen is het leuk wandelen en heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Er beginnen hier ook diverse mooie wandelingen. Voor ons een 👍 plek.
Fijne camping met prima sanitair, dat goed wordt schoongemaakt. Vriendelijke en hulpvaardige receptiemedewerkers. Dicht bij mooi zandstrand. Goede fietsroutes vanuit het dorp. Een aanrader ACSI 20 euro.
Voor ons ook teveel bomen. Niet alles even schoon in het sanitairgebouw. Plataanluis was ook nu alom aanwezig! Direct aan de Dordogne, ook kanoverhuur. prijs €15.45
Voor ons klopt alles op deze camping. Prima sanitaire voorzieningen. Heerlijk rustig. Schaduw en zon! Vriendelijke eigenaren. Broodjes op bestelling. Fietsen met e-bike naar Domme goed te doen. Wandelen naar kraakhelder riviertje. Mooie ruime plaatsen, ook voor de camper. Aanrader!
de prijs is nu 14.45 zonder elektriciteit en 17.45 met. Te duur voor deze municipal, waar rond 19.00 het geld wordt opgehaald. Matig schoongemaakt sanitair, veel lawaai van de twee wegen waar de camping tussen licht. Mooi middeleeuws stadje, aanrader.
Sitecode: 51933
Fijne en erg rustige cp. Met alle faciliteiten van de camping municipal. Deze werden goed schoongemaakt. Mooie fietsroute (e-bike) 22 km vanaf de cp route 4. Ga vooral langs bij het rapid restaurant in Sarran, gerund door een gastvrij jong stel.
Hartelijke ontvangst door heel vriendelijke eigenaren. Heerlijke stille en in de nacht donkere plek. Rustieke schuur met douche, toilet, afwasplek en zit-en speelruimte. Prima in orde en schoon. Voorzieningen voor campers zoals lozen toilet en water, evenals water innemen afwezig. De inrit is moeilijk te nemen ivm met grote steen in het midden.
Na telefonisch contact met de cp, was er nog een plek voor ons vrij. Bij aankomst moesten we wachten voor de schuur, daar de beheerder niet aanwezig was. Na 1 uur gewacht te hebben besloten we verder te gaan. Dit doorgegeven en toen werd ons verteld dat men niemand op het veld wilde hebben ivm slecht weer. Jammer, nu pas! Plaats ziet er mooi uit.
Wij kwamen aan rond 12.00. Bij twee plaatsen stond een bordje “vrij”! Havenmeester was niet aanwezig en ook niet bereikbaar op het telefoonnummer. Bericht ingesproken. Geen reactie hierop. Na samenspraak met mede-camperaars de camper op een “vrije” plek neergezet. Net aan de koffie, komt er een camper aan die deze plek nr3, had gereserveerd! Dit konden ze aantonen. Wij zijn, jammer genoeg, weer vertrokken. Bij alle andere plaatsen stond “bezet”.
Echt een tien waard! Ontvangst heel hartelijk en niets is te veel. Sanitair super schoon, douche heerlijk warm water zonder muntjes. Prijs all in, geen gedoe achteraf. Rust ruimte en wij hadden heerlijk weer. Fietsen zonder elektrische ondersteuning prima te doen. Orvelte, Westerbork, Schoonlo etc. Coop op 2 km voor alle boodschappen.
Mooie camperplek met keurig schoon sanitair gebouw in het midden. Aardige beheerders die goed Engels spreken. ACSI 17 euro all in.👍
Super plek! Tot nu toe de enige gratis plek die wij tegen kwamen met wc. Zo gastvrij, eigenaren waren zelf op vakantie en toch was alles open en schoon! Broer van de eigenaar plukte voor beide camperaars een zak pruimen. 😁
Mooie camperplaatsen op verharde stroken met gras ertussen. Geen uitzicht op zee. Verouderd sanitair gebouw, goed schoon en geen munten nodig om te douchen.
Nieuwe eigenaren zijn net een jaar bezig. Renovatie van de camperplek, sanitair gebouw en het snoeien van de bomen en struiken staat op de planning. Sanitair is schoon met goede warme douches 5 min.(douchemunt). Plaatsen zijn groot en mooi gelegen. Naar een open plek even zoeken! Mooie wandeling naar het strand. Op het strand kun je ook de auto parkeren. Vriendelijke eigenaren!
Sitecode: 20873
Mooi aangelegde cp. Van de weg ernaast totaal geen last gehad. Het was erg rustig. Het is wel even zoeken naar watertrap en afvalcontainers. Gezellig recreatieruimte. De appels en peren mogen geplukt worden, als je de bomen maar niet kaal plukt.