@MariellevanDorst
- 2022
- Citroën Jumper
- 2011
- Buscamper
Fijne, grote staplek, weids uitzicht, net nieuwe eigenaar, komen elke avond langs, bij aankomst krijg je een presentje. Bij de boerderij op loopafstand kan je genieten van een heerlijk high tea. Op loopafstand heb je een stuk bos waar je lekker kan wandelen met of zonder hond. Het ziet er allemaal netjes uit, veel succes en we komen zeker nog een keertje terug.
Wat een heerlijke plek. Gereserveerd voor 2 nachten, dat werden er 3, toen 4 en uiteindelijk 6. Fantastisch bos, waar zowel wij als de hondjes heerlijk hebben kunnen wandelen. Vriendelijke eigenaren en we komen zeker nog een keer terug.
Wat een heerlijke rustige camperplaats! We hadden vooraf telefonisch gereserveerd zodat we er zeker van waren een plekje te hebben. En wat een geweldige plek (nr 9) hebben we gekregen! 🥰 Direct naast het omheinde hondenveld zodat de hondjes even heerlijk los konden ravotten, rennen en spelen. Toilet en douche prima de luxe en leuk ingericht. Eigenaar Bert is zeer betrokken en vriendelijk. We komen graag nog eens terug!
prima plek! heerlijk rustig, lekker geslapen en smorgens wakker worden terwijl de vogeltjes fluiten.