@MarijkeMol
Alles ziet er heel verzorgd uit, heel erg genoten van de rust. Lekker zwembad waar we einde middag vaak even zaten met een heerlijk drankje waar dan altijd nog iets lekkers bij geserveerd werd. Bardolino leuk plaatsje met gezellige restaurantjes. Op de fiets naar Garda of Lazise en boottochtje ook altijd leuk, wij gingen naar Salo. Gardameer is altijd druk maar op deze camping merkte je daar niets van.
Goeie camping om Cinque Terra te bezoeken. Je hebt 3 ampere, voor ons geen probleem. Spar supermarkt en pizzeria aan de overkant. Wij hebben dit gebied 2 dagen bezocht en het dat was fantastisch! De 1e dag bij Riomaggiore uitgestapt en na het mooie plaatsje te hebben bekeken via wandelpad naar Manarola, ook prachtig! Toen met trein naar Monterosso. De 2e dag in Vernazza uitgestapt en gewandeld naar Corniglia, pittige wandeling maar zo mooi!
Deze camping heet nu Lubea camping. Wij hebben hier 4 nachten heel prettig met onze camper gestaan om Apt, Bonnieux, Gordes en Roussillon te bezoeken. Apt heeft een hele leuke zaterdagmarkt! Prachtige omgeving, wel warm deze tijd maar ze hebben een lekker zwembad. Zou prettig zijn als er ook aantal parasols komen. De eigenaren zijn heel aardig en je kunt er op hun leuke franse terrasje lekker eten van een kleine kaart. Er was nog plek genoeg.
Mooi plekje, aardige behulpzame eigenaar. Nationale molendag, enthousiaste vrijwilligers. Emmen leuke stad en muziektent in het dorp zelf met goeie optredens tijdens hemelvaartsweekend. Wij betaalden voor 2 personen voor 2 nachten totaal 45,90, o.i. normale prijs.
Goed verzorgd terrein, gezellig ingedeeld. Mooi sanitairgebouw en grote overkapping waar je ook je fiets neer kan zetten. Voordat wij kwamen had het veel geregend, dan kun je gebruik maken van de vlondertegels die op iedere plek liggen, kun je terras van maken. Mooi fietsgebied, wij zijn o.a. naar s Hertogenbosch en Waalwijk gefietst, ook veel mountainbike routes. Leuk en makkelijk contact met gastvrouw, wij hebben hier mooi gestaan!
Prachtige ruime plaatsen. Wij stonden hier 4 dagen met camper in hoogseizoen! Genoeg plek is, je hoeft niet te haasten, zagen menig camper na 15.00 aankomen. Ik had de italiaanse man aan de telefoon en omdat hij heel enthousiast klonk ging ik ervan uit dat we konden komen...jahoor! het was een verrassing dat er een aardig engelssprekend meisje bij de receptie zat. Super fietsgebied, genoten! (oordopjes altijd meenemen voor geval dat..)
Hele leuke stadscamping en gemoedelijke sfeer. Vanaf 15.00 ben je welkom en gaat Harry of Chris je na inschrijving voor op de shopper naar je plek. Netjes sanitair, je loopt zo naar twee gezellige eettentjes aan het water. Volgende x doen we 2 nachtjes zodat we leuke fietsroute van Chris kunnen volgen.
Paar dagen hier met camper gestaan, prachtige plek en hele gastvrije mensen! Complex is mooi ruim opgezet met heerlijk zwembad en wijnhuis waar je van kleine kaart lekker kunt eten en drinken, ontbijt was ook goed voor elkaar. Met de ebike ben je in 15 min in Lazise en fiets je in 30 min langs gardameer naar Peschiera.