@MarinoBavaria
Camping goed geschikt voor doorreizen. Sanitair netjes en schoon. Nu in juli wel heel druk en vol. minpunt: warm water voor de afwas is snel op. Voor de prijs van €31 /per nacht voor 2 personen: best duur! Stroom zit automatisch bij de prijs in! Jammer: we kunnen prima een nacht zonder en hebben liever goed warm water voor de afwas. Plekken niet al te groot.Zwembad oogt mooi maar is niet verwarmd. Al met al: prijs best hoog voor wat je krijgt.
Inderdaad een vriendelijke ontvangst, echter klopt de prijs in de app niet. Wij moesten 5 mei 2025 €35 betalen voor 1 nacht. De ACSI kortingskaart wordt inderdaad niet geaccepteerd!
Inderdaad: vriendelijke ontvangst en mooie plekken. Jammer dat de prijs niet klopt! Wij betaalden inclusief belasting voor 2 personen €24,34. Stroom is €4,00 per dag. Dit vonden wij fors aan de prijs. wees dus alert op de stroomprijs en boek zo mogelijk zonder stroom.
Hele verzorgde camping. schoon sanitair en vlakbij het mooie strand van Roses (loopafstand ongeveer 300 meter) met Acsi betaalden wij 22 oktober €22 per nacht voor een Confort plaats ( exclusief toeristenbelasting). plaats was niet groot en had weinig privacy. Voor €58 vind ik de prijs/kwaliteit matig. wel een mooi zwembad en een winkel + terras op het terrein. Met het strand en stadje zo dichtbij voor ons niet echt nodig......
Prima camping om vandaar Cordoba te bezoeken. Schoon sanitair met lekkere warme douche. Helaas geen warm water bij de afwasplaats maar dat is te overkomen.....vriendelijke eigenaren. Wij zijn ook met de camper naar de parkeerplaats bij de Zoo gereden. Vandaar is het oude centrum van Cordoba gemakkelijk te voet te bereiken. Plaatsen op de camping waren niet groot maar voor een buscamper van 6.00 meter ruimschoots voldoende! Veel schaduw!
Uitstekende camperplek! heel schoon sanitair en op loopafstand van het oude centrum! prima plek! Het zou fijn zijn wanneer er meer van dit soirt camperplekken bij andere steden waren!
Heerlijke camping! we hebben genoten van decrust. Lekker zwembadje om af te koelen en vriendelijke gastvrije eigenaren! we hadden moeite om te vertrekjen en komen zeker terug!
Sitecode: 19408
prima camping met mooi uitzicht op het landschap met de kurkeiken. Goed sanitair, vriendelijke eigenaren! wij hebben geen hinder ervaren van het geluid van de weg!
Klopt inderdaad! wij wilden camper parkeren om een stuk kustwandeling te lopen vanuit Carvoeiro.. Is echter niet mogelijk. De parkings langs de kust zijn veelal niet te bereiken voor campers omdat toegangswegen verboden zijn voor campers!
Heel mooi gloednieuw sanitair. Om af te wassen is het water echter lauw: jammer. Ontzettend kleine plekken zelfs voor een 'camperplaats'. Op de weinige vlakke plekken bij de weg veel verkeerslawaai. In de loop van de avond liep de camping steeds voller maar gelukkig: de plek naast ons bleef leeg! Maar ook: heel vriendelijke ontvangst, wifi op de plek en op loopafstand van het centrum. Kortom: om Braga te bekijken een redelijke plek!
Mooie camperplaats in prachtige omgeving. Mooie wandel-en fietsmogelijkheden. Vriendelijke ontvangst, goede wifi..Schone douche en wc maar......jammer dat de warm watervoorziening ontoereikend is.