@Marions
Sinds 2 jaar alleen reizend niet altijd even makkelijk!
- Alleengaand
- 2011
- McLouis spa 252
- 2004
Perfecte plaats, alleen de stroom is betaald! En je staat superveilig! Er woont een politie agent tegenover de ingang van de CP!
Krijgt helaas geen 5 sterren want er zijn totaal geen schaduwplekken! Een CP die netjes is en verder niets op aan te merken valt!
Perfecte plek, ik ben hier 5 dagen gebleven. Alles voorhanden: stroom, drinkwater, vuilwater en wc legen. Alles is incl. voor 10 euro behalve de stroom. In de ochtend of begin van de avond komt er iemand langs bij wie je kan betalen en je een sleutel krijgt voor drinkwater, de sanitaire ruimte en de plek waar je je cassette kunt legen. Als je weer vertrekt .....sleutel in de brievenbus.
Prettige CP, stroom en vuilnisbak aanwezig! Als je aankomt even een telefoontje naar de beheerster en die verteld je hoelaat ze langs komt voor de betaling. CP is direct gelegen aan de Werra en de brug verteld de historie!
Sitecode: 101912
Prachtige camperplaats, ik vond alleen de manier van in-en uitchecken niet echt makkelijk.
Prima camping met ruime camperplaatsen. Zeker niet een goedkope dat is wel een nadeel maar de voorzieningen maken dat weer voor een deel goed! Prettig personeel want zelfs een paar dagen bijboeken was geen probleem. Kom op deze plaats zeker weer terug.
Vandaag hier aangekomen, een hele hartelijke ontvangst! Prachtige plek met alle voorzieningen! Voor mij een plek om vaker te bezoeken.
Prima plek en het inchekken is eenvoudig!
2020
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden