@MarjoleinL

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Wat een heerlijke, rustige plek. Op korte afstand van Yerseke. Plekken zijn verhard, keurig sanitair en een heerlijke landwinkel. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een leuke camping! Midden in de natuur en op steenworp afstand van de Helden van Kien. We kregen de overnachting aangeboden door Seminautic (ook een aanrader indien je op zoek bent naar een maatwerk matras in je camper). Het sanitair is netjes, je blijft altijd afhankelijk van je voorganger… Er is een broodjes service, een supermarkt op 1 kilometer, veel speelplekken, een zwemmeer en klein zwembad. Wij zijn uiteindelijk 4 nachten gebleven.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een leuke, vriendelijke, Spaanse camping direct aan het strand. Een fiets is aan te bevelen wanneer je van de camping af wil, het centrum van Cambrils op 15 minuten fietsen, rand Salou/Cambrils 30 minuten. Op de camping zit een goed restaurant en leuke strandtent. Er is een supermarkt, maar voor variatie op je bord moet je naar het centrum van Cambrils. 10 dagen verbleven in het hoogseizoen, sanitair was zeer wisselend.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Verbleven in het hoogseizoen met ons gezin. Camping ligt vlakbij het strand bij een leuk plaatsje net onder Playa d’Aro. Playa d’Aro met de fiets is een pittige route, beter is de andere kant op fietsen (richting Palamos). Bushalte voor de deur. Diverse supermarkten in de buurt op loopafstand. Markt op woensdag. Wij hadden een plek met een eigen badkamer in het sanitairgebouw, in het hoogseizoen erg fijn. Prima, maar druk zwembad.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prima camping om te overnachten. Geboekt met de app werkt prima. Grote plekken op het gras of verhard. Toegankelijk voor grote campers. Schoon sanitair en warme douches. Op loopafstand is het dorp met wat eetgelegenheden, aan de rand van de camping is een pop-up restaurantje met snacks. Zwembad (tegen betaling) toegankelijk met strakke zwemkleding.

By far de slechtste camping ever. Wat is er goed, de zwembaden voor als je de hele dag wil zwemmen. Wat kan beter: sanitair is verouderd, ronduit vies en te weinig voor het aantal gasten, afval is buiten het terrein en ver lopen, personeel is niet bepaald vriendelijk te noemen of behulpzaam. De dame achter de bar stond ons pas te woord nadat ze was uitgezoend met haar vriendje. Wij hebben een grotere camper, dit betekent staan is staan. OV +

We komen zeker weer terug. Wat een heerlijke camping. Zeker het beste sanitair, proper en goed onderhouden. Midden in het centrum, vlakbij het strand. Niet alle plekken zijn ideaal voor een grote camper, dit vraagt wat inparkeerkunsten. Camping doet niet aan voorkeursplekken het is dus spannend waar je komt te staan. Maar personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Prachtige plek aan het strand. Leuk voor een bezoek aan Barcelona. Bus is nabij de camping, met 40 minuten sta je middenin het centrum. Sanitair is voldoende, kleine hokjes waardoor mensen zich buiten het hokje gaan omkleden. Klein minpuntje is het vliegverkeer, tussen 6-23 vertrekken en non-stop vliegtuigen.

Wat een onverwachte verrassing. Geboekt voor een doorreis, maar volgende keer blijven we enkele dagen langer. Keurig sanitair. Wij hebben zelf op de camping verbleven. Sta je op een passantenplek houd dan rekening met het feit dat je naast elkaar staat en klaar voor vertrek. Heerlijk restaurant. In de ochtend wel onrustig om je heen ivm met vertrekkende auto’s. Broodjes zijn echt pas te verkrijgen vanaf 8 uur. Gastvrij Nederlands ontvangst.

Fijne camping voor een overnachting op weg naar het zuiden, midden in het centrum. Fijn ontvangst, prima sanitair. Goed begaanbaar ook met een grote camper. Wij komen zeker terug.

Gereserveerd voor 3 nachten, maar eerder gegaan. Verblijf voor een nacht voor bezoek Plopsa. Op de site staat niet dat park nog in aanbouw is. Check dit vooraf. Late aankomst niet aan te bevelen, Voor aantal plekken is het sanitairgebouw beperkt en niet schoon, toilet verstopt. Verder weg van een eetgelegenheid, dus de camper meegenomen. Bij terugkomst was onze camperplaats bezet, gelukkig konden we nog een plekje vinden. Wasserette ver weg.

Op aanraden van bekenden die hier al jaren verblijven geweest. Leuke, eenvoudige camping nabij een sfeervolle baai (500m). Leuke restaurants, enkele winkeltjes en ijssalon. Sanitair is eenvoudig, niet altijd warm water naar wel schoon. Dame bij de receptie maakt veel goed, denkt mee. Reis je met een grotere camper informeer dan of je ‘past’. Leuke camping om 1 á 2 dagen te verblijven.

Ruime plekken. Douches en toiletten zijn voldoende, geen luxe en helaas niet altijd even schoon. Personeel is meedenkend, zwembad is prima om even af te koelen. Prima camping voor verblijf van 1 á 2 dagen. Prima restaurant met 1 vast menu, maar dit was voor ons prima. Kids genoten van de midgetgolf. Leuke locatie in de natuur en vlakbij leuke wijnhuizen.

Leuke camping om 1 á 2 nachten te verblijven. Ligging midden in de bossen. Indien je dichtbij de ingang verblijft moet je een stukje lopen naar het vernieuwde toiletgebouw. Geen toiletpapier aanwezig. Prima douches. Vriendelijke ontvangst en ondanks het tijdstip van aankomst nog de mogelijkheid om een pizza te bestellen.

Ruime plekken. Camping op een wijndomein. Op de fiets zo in Zierikzee. Heerlijk gegeten, twee nachten genoten. Aanrader voor degenen die benieuwd zijn naar Nederlandse wijnen. beperkte toiletten beschikbaar. prima douchevoorziening met warm water.

Verbleven met camper op doorreis. Prima plekken (ruim, afgezet met een heg), water en elektra nabij, broodjes service, eenvoudige bar/eetvoorziening. Vriendelijk ontvangst. Goed bereikbaar. minpuntje: beperkt warm water, koude douche (soms wat stralen warm), koud water voor de afwas, dus dit in de camper gedaan.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We hebben gebruik gemaakt van een luxe campingplek, verschil is enkel een waterkraantje bij het elektra. Ondanks de waterkraan toch met de gieter je watertank vullen. Een volgende keer boeken we gewoon comfort. Sanitair is netjes, via de sluiproute dichtbij, de echte route wat ver. Zeker met jonge kinderen (<5) is het verstandig om wat dichterbij te boeken. Je betaalt met name voor de faciliteiten. Centrum is nieuw, leuke, kleine binnenspeeltuin.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Camping ligt op 10 autominuten van EuropaPark. Vriendelijke eigenaar, denkt mee. Drie prima overnachtingen met de camper, mooie zonovergoten, ruime plekken. Enkele speeltuintjes met een glijbaan, zandbak en voetbalveld. Er ligt een prachtig zwembad naast de camping, deze was helaas nog niet open (opent medio mei). Sanitair is keurig en schoon. Enige minpuntje de WiFi, deze is niet goed (ook niet wanneer je betaalt). Voor de kids even wennen.