@MarkskeSannekke
- 2014
Een nukkige oude man die de camperplaats beheerd, er zijn douches, maar ?? 25 € voor 1 nacht in een industrie zone toch wel ver van Madrid, ja het is jullie keuze😱 Opgelet als je boekt, no refund, 2 nachten gereserveerd zijn 2 nachten. Boek beter 1 nacht.👍
Vriendelijke ontvangst, goede ligging, sanitair nieuw en proper. Met de fiets naar Vera of Garuccha.🤩 Zeker zijn prijs waard👍👍
Onpersoonlijke camper-plaats, goed voor bezoek aan Barcelona met de trein, maar veel te duur 20€ per nacht op 16 mei 2025
Een pracht camper plaats / camping vermoedelijk nog beter in hoogseizoen😍😍 Sanitair heel verzorgd, plaatsen op de duinen met zicht op zee. Fietsen naar Agde en vele restaurants en winkels op wandelafstand 🤩🤩 Toppie
Een Camper Car Park camper-plaats zonder nonsens, wel even gewoon worden om in te loggen. Keybord van de Visa Card werkte niet. Rustige ligging, mooie plaatsen. op 18 Mei 2025 alleen 5 campers 🤩🤩
Mooie plaats voor de camper, wandeling naar de skilift, op dat moment de grote stroompanne van Spanje, dus geen lift😱 Is zeker in het hoogseizoen een pracht plaats, bij ons bezoek moesten we niets betalen, wel de moeite waard 👍👍
Mooie locatie, waren daar op het Sint Marcos feest, hier gaan de Spanjaarden uit de bol, Paella voor 2 €. Mooie plaatsen, proper sanitair, dicht bij het stuwmeer. Wel even de juiste prijs checken, taks, per persoon, elektriciteit... 👍👍 18 € totaal 🤪
Heel mooie camperplaats, dicht bij het strand, goede ligging, wandel, fietspad alles heel netjes, sanitair, douches...en een goede ontvangst, mag voor mij een 4.5 krijgen🤩🤩
Met een stevige wind, wiegende camper, stevige zee, basic camperplaats. Misschien beter in de zomer en voor liefhebbers.
Een prachtige ligging, met de fiets naar Altea L'Albir en Benidorm. Vriendelijk onthaal, heel goed internet, propere douche en toilet. Een aanrader 🤩🤩 Deze camperpaats is zijn naam meer dan waard👍👍
Prachtige plaats om Mont Saint Michel te bezoeken. Vriendelijke eigenaars, vergeet niet U brood te bestellen. 2 jaar geleden hier ook geweest, het is en blijft een juweeltje.😍
Ja, wederom een goede review, fantastisch gelegen, beetje fietsen langs de kust en dan het mooie La Rochelle. Het is wel een automatische camperplaats, dus goed lezen, het is al de 4 de keer dat we deze camperplaats bezoeken en nog altijd toppie,
Mooie Camperplaats, heel vriendelijke en goede service. Met de fiets naar Valencia👍👍 Was vol met de paasvakantie toch nog 3 nachten gebleven was geen probleem. Douches en wasmachine. Bedankt Camper Park Aldaia 🙏🙏
Mooie camperplaats, wel omslachtig om binnen te komen, eerst lid worden, kaart 5 €, om water te nemen kaart gebruiken, ja waar gaan we naartoe, morgen een chip in onze camper, veel eenvoudiger.
Mooie plaatsen, sympathiek dorpje. prachtige overnachting plaats.
Prachtige camperplaats, mooi zicht boven op de cliff. Met de funiculaire naar de stad. Wel geen elektriciteit.
Indien Hulst kan aanmoedigen om alle steden, zo een camperplaats te voorzien, prachtig 🤩🤩 Voor ons een 10 op 10. Netjes en dicht bij het centrum. Zeker zijn 12.50 € waard. Geen elektriciteit, wel goede voorziening 👍👍
Aangekomen op 30 september, bevestigings mail verstuurd. Aangekomen receptie gesloten, vriendelijke man hielp ons, plaats gekozen. 30 € voor 1 dag in september. Prachtig zwembad. 1 oktober nog geen receptie, maar ook geen toegang tot het zwembad. 20 € betaald en wij weg. Is misschien niet bedoeld om camperplaats te zijn maar camping voor lange verblijvers. Voor ons een No.
Een camperplaats zoals het moet zijn. Doordat de eigenaars er aanwezig zijn en zij mee instaan voor de netheid, gezelligheid en correctheid, blijft het ook zo. Zwembad, propere douche, wasmachine en op sommige avonden een leuke bar om bij te praten. Gewoon top!!
Vriendelijke ontvangst, leuke schaduw plaatsen, zwembad, elektriciteit, douchen, lozen, water 25 € Prachtig fietspad naar Estapona langs het strand, wel even zoeken, het pad loop juist achter het rond punt, je kan ook via de moskee.
Een camperplaats om Granada te bezoeken, dicht bij Tram halte gaat heel vlot. De eigenaars zijn heel vriendelijk en zorgen er voor dat er steeds nieuwe voorzieningen worden geplaatst. lozen, water, douche 1 €, elektriciteit, wasmachine betalend.
Een familie buit deze camperplaats uit en zijn heel hard bezig om hier een 5 sterren camperplaats te maken, vandaar dat ik hun al 5 sterren geef. Zeer behulpzaam, goede wasmachine, ja zie vorige reviews.... In hun planning zit nog een zwemvijver en glamping. Op wandelafstand van Burgau met vele restaurantjes en een mooi strand.
Mag ik jullie een 5 sterren geven voor onthaal, ligging en vriendelijkheid. Op wandel afstand van Chaves. Alles wat een camperplaats moet zijn. 17 € alles inbegrepen.
Mooie Camperplaats, ook weer automatisch met kaart. Vooraan elektriciteit. Lozen en water inbegrepen. Best op tijd aanwezig kan vlug vol zijn. Mooie plaats om met de fiets Îlle de Ré en La Rochelle te bezoeken.
Sitecode: 19155
Mooie camperplaats om met de fiets de stad te verkennen. Ruime open plaatsen. Waren hier 9 jaar geleden hier ook al. Lozen gratis, Water betalend.
Prachtige volautomatische Camperplaats, juist onder de Picos. Best reserveren op hun website, 15 € kun je ook op voorhand betalen. Mooie plaatsen met water en elektriciteit. Sanitair is goed.
Vandaag na een trip van 500 Km hier aangekomen, een super vriendelijke ontvangst! mooie verzorgde camperplaats op fiets afstand van Le Mont Saint Michel. S'morgens bestelling croissant, bagette... Een echte aanrader!! Water opvullen, loozen, elektriciteit 13.50 €+ taks 14,60 € Zonder elektriciteit 10.50 € Kom op tijd kan wel vol lopen.