@MarkskeSannekke
- 2014
- Chausson 788 Vip Premium
- 2022
Een nukkige oude man die de camperplaats beheerd, er zijn douches, maar ?? 25 € voor 1 nacht in een industrie zone toch wel ver van Madrid, ja het is jullie keuze😱 Opgelet als je boekt, no refund, 2 nachten gereserveerd zijn 2 nachten. Boek beter 1 nacht.👍
Vriendelijke ontvangst, goede ligging, sanitair nieuw en proper. Met de fiets naar Vera of Garuccha.🤩 Zeker zijn prijs waard👍👍
Onpersoonlijke camper-plaats, goed voor bezoek aan Barcelona met de trein, maar veel te duur 20€ per nacht op 16 mei 2025
Een pracht camper plaats / camping vermoedelijk nog beter in hoogseizoen😍😍 Sanitair heel verzorgd, plaatsen op de duinen met zicht op zee. Fietsen naar Agde en vele restaurants en winkels op wandelafstand 🤩🤩 Toppie
Een Camper Car Park camper-plaats zonder nonsens, wel even gewoon worden om in te loggen. Keybord van de Visa Card werkte niet. Rustige ligging, mooie plaatsen. op 18 Mei 2025 alleen 5 campers 🤩🤩
Mooie plaats voor de camper, wandeling naar de skilift, op dat moment de grote stroompanne van Spanje, dus geen lift😱 Is zeker in het hoogseizoen een pracht plaats, bij ons bezoek moesten we niets betalen, wel de moeite waard 👍👍
Mooie locatie, waren daar op het Sint Marcos feest, hier gaan de Spanjaarden uit de bol, Paella voor 2 €. Mooie plaatsen, proper sanitair, dicht bij het stuwmeer. Wel even de juiste prijs checken, taks, per persoon, elektriciteit... 👍👍 18 € totaal 🤪
Heel mooie camperplaats, dicht bij het strand, goede ligging, wandel, fietspad alles heel netjes, sanitair, douches...en een goede ontvangst, mag voor mij een 4.5 krijgen🤩🤩
Met een stevige wind, wiegende camper, stevige zee, basic camperplaats. Misschien beter in de zomer en voor liefhebbers.
Een prachtige ligging, met de fiets naar Altea L'Albir en Benidorm. Vriendelijk onthaal, heel goed internet, propere douche en toilet. Een aanrader 🤩🤩 Deze camperpaats is zijn naam meer dan waard👍👍