@MarleenenGuido
- 2005
- Hymer B704 SL Integraal
- 2019
- Integraal
kwamen hier rond 13u aan er stond voor de cp een frietwagen met een tentje om binnen te eten en tafels & stoeltjes ook buiten. Was er heel gezellig veel langskomende truckers en passanten aan het eten. De meneer deed teken toen we passeerden om te komen 😀 hebben ons geïnstalleerd en zijn friet kebah gaan bestellen dit werd op borden tot aan onze camper gebracht. 's avonds uit de pizza automaat die voor de cp staat nog een lekkere pizza 🍕
Hebben 1 nacht gestaan op doorreis. Stonden hier met een 10-tal campers voor de nacht. Veel joggers en honden wandelaars. Gisteravond was er een groep meisjes aan het zingen tot 22u30 en een aantal auto's met muziek die tussen de campers komen staan, maar hele nacht was het rustig op een uil na 🤣 Politie hebben we 3 keer op het terrein zien rondrijden
we zouden hier maar een paar nachten blijven 🫣 dit zijn er 5 geworden. Hebben hier met vele andere Halloween gevierd in het restaurant met een menu in Halloween stijl super lekker 😋 en iedereen verkleed en het restaurant zo mooi versierd echt geweldig. Een aanrader 👍
net voor het donker aangekomen mooie camperplaats we betaalde 13,80€ incl stroom en service op 22/10/2025
prachtige plek zijn met de fiets familie gaan bezoeken in Venlo en nadien lekker buiten in het zonnetje gezeten. Rond 19u is de eigenaar even langsgeweest vragen of alles ok is toppie 👍
wat een mooie plaats een zandweggetje er naartoe maar dan heel mooie plaatsen aan het water vooraan. Hele vriendelijke Engels sprekende meneer top 19€ all in camper + 2 personen 3€ per dag voor stroom
heel vriendelijke ontvangst door man en hond 😀 van boerderij om aan te melden. De plaatsen zijn op een klein grasveld aan de rand van het bos. Er zijn geen voorzieningen. Rustige plek met mooi uitzicht.
gezellige sfeer met deze safari dieren overal op de camping je waant je in Afrika.
plaats is ok om de Wilhelminaberg te bezoeken die nergens in de info wordt vermeld🤔 Maar het zogenaamde 2de ticket komt niet uit de automaat dus geen Wifi en de mail wordt niet beantwoord
hele mooie camperplaats vertrekpunt fiets en wandelroutes nabij winkels en eetgelegenheden op wandelafstand
prima plek om een paar dagen te verblijven. Wij hebben er 1 nacht gestaan op 25/11/2023 tijdens doorreis
iedere keer als we terugkomen is een verrassing 🥰 er werd heel hard gewerkt en het is heel mooi en gezellig geworden SUPER. Wij vinden het hier heel aangenaam om te verblijven bij Nadine & Patrick
Paasweekend hier gestaan stond helemaal vol heel rustig en mooi zicht je kan broodjes bestellen en op zaterdagavond wordt de grill aangestoken
ondanks dat het gesloten was tijdens de middag tot 15u werden we toch binnen gelaten en een kregen we een plekje toegewezen. 👍