@Marloes_9
- 2024
Prettige ontvangst, ondanks niet gereserveerd en hoogseizoen drukte, toch een plekje gekregen. Een zeer drukke familiecamping (in hoogseizoentijd), waar je wel tegen moet kunnen. Plekken zijn zeer knus op elkaar, dat was minder fijn. Sanitair schoon. Twee mooie zwembaden. Wifi slechte ontvangst. Echternach is schattig stadje met leuke restaurantjes. Geen shopstad. Mullerthal trail vanuit dorp te lopen, zeer de moeite waard!
Prima nacht gehad. Rustige camping. Sanitair is inderdaad verouderd en niet geheel schoon. Maar voor een nacht prima. Wifi kan mbv persoonlijke code via de receptie. Wel steeds opnieuw inloggen. De stad is op 10 min lopen.
Fijne en rustige camping. Bij aankomst via de paal bij de slagboom mijn entree betaald. 18 euro voor 1 pers/camper incl elektra. Zelf een plek uitgezocht achter het toiletgebouw. Hierbij mooi uitzicht over de weilanden en koeien die voorbij liepen. Sanitair simpel, alleen invalidentoilet had toiletbril. Wc papier aanwezig. Goede wifi. Eigenaar was blijkbaar aan het koken voor gasten. Hier niet bij aangeschoven.
Prettige en rustige camping. Bij de receptie werd alleen Frans gesproken. Geen reservering gemaakt, dat was geen probleem. Ik mocht zelf een plek uitkiezen. Plek naast het zwembad, dit gaf af en toe wel geluid door de zwemlessen die gegeven werden. Zwembad heeft geen ligstoelen en is puur voor baantjes trekken. Sanitair is schoon en douches warm. Geen animatie of horeca op de camping. Stadje Charolles is enkele minuten lopen.
Twee nachten verbleven op de camping. Ruime plaatsen. prettige eigenaars die met passie vertellen over de omgeving. Fietsen te huur en kajaktocht te boeken. Zeer keurig sanitair. Zelfs tot november open.
Twee nachten op deze camping gestaan en het heerlijk gehad. Mooi groen, uitzicht op de rivier. La Roche op fietsafstand. Prachtige plek om te wandelen of kajakken. Sanitair netjes. Eigenaren aller aardigst en bereid om leuke tips te delen over de omgeving. Via de camping kan je packraften of fietsen huren. Van donderdag tot zondag is ook Café Lohan open en in het weekend het koffiehuisje. Ik zou zeker terugkeren naar deze mooie plek.