@Marlydbvdv
Sitecode: 20247
prima doorreiscamping. schone en fijne douches. op de fiets naar freiburg. kleine plaatsen met grind en beetje graa
muggen muggen muggen, maar als je dat naast je neer kunt leggen dan is het fantastisch. mooie ruime plekken op gras en pal aan het meer.
3 campings naast elkaar waarvan sbianca de goedkoopste is, wij stonden vooraan op het veldje vlak aan het meer; ideaal. sanitair is oud maar schoon. eigenaren erg vriendelijk. het meer is prachtig maar her dorpje valt tegen. weinig muggen+
prachtig locatie, heel mooi uitzicht. op parkeerplaats bij info centrum. snachts heerlijk stil. voorzieningen; schone wc's, afvalemmers en infocentrum met oa koffie en gebak. kosten 10 franc, muntgeld nodig maar euro's kon geloof ik ook.
camperplaats is oke. geen voorzieningen maar is dan ook gratis. je staat onder stroomkabels en dat hoor je wel als je buiten zit. wel prachtig gewandeld door het bos met uitzicht op de rhein schlucht sochtends. dat is een aanrader.
Wezen kijken maar omgedraaid. kleine plaatsen en erg dicht op elkaar. Bijna geen ruimte om te zitten of voor onze kleine om te spelen.
Sitecode: 19360
Prima camping, camper staat op grind. Erg mooi uitzicht over alpenweiden en vallei. erg mooi sanitair en prima broodjesservice. wel veel wespen voor eind juni! Weg ernaartoe is stijl maar goed te doen.
Camperplaats met heel erg mooi uitzicht en op loopafstand van het prachtige stadje. Van 18 tot 10 gratis parkeren, daarna 1euro of ch frank per uur. geen voorzieningen maar ideaal als doorreis plek en natuurlijk om het prachtige stadje te bezoeken.

Sitecode: 61957
Eerst bij naastgelegen camping Willam gekeken; dat vonden we niet zo'n aantrekkelijke camping. Deze beviel echter goed; plek op het grasveldje aan het meer. leuk speeltuintje voor de kleine en mooi uitzicht over de bodensee. Lekkere broodjes service en gratis treinkaartje om Konstanz te bezoeken, camping ligt pal aan station (weinig geluidsoverlast) dus super. Enige minpuntje was dat het stevig aan de prijs was.
Niet zo'n gezellige sfeer; veel grind, weinig tot geen bomen en auto's bij de plekken. Zag er gewoon niet leuk uit, wij zijn door gegaan.
Hele mooie camperplek! Lekker rustig en erg vriendelijke eigenaren. Leuk detail is de pluktuin met verse kruiden!