@Marsenmi
- 2018
top plek , netjes aangelegd , hele mooie sanitaire voorzieningen, je staat verhard met een mooie lap gras , eenvoudig digitaal aan en af melden, rustig gelegen, kortom niet doorvertellen maar top locatie
mooie plek, alle voorzieningen die je graag wilt. het in en uitchecken gaat heel makkelijk via het digitale systeem van deze plek. Sanitaire voorzieningen zijn modern en schoon. Kortom niet doorvertellen maar een prachtige plek. En voor de honden .. vanaf de camperplaats naar rechts en dan achter het hek rustig lopen over het brake terrein. Ik begreep van locals dat het na alle nieuwbouw activiteiten een losloop terrein voor honden wordt. Nice
Pracht plek ! Vriendelijke gastvrouw die ons verwelkomde met een doosje eieren inclusief chocolade variant . Mooi verharde plek met ruim gras eromheen en prima sanitaire voorzieningen. gezellige picknick tafels in het midden en in het donker gezellige verlichting. 1 nacht was top
top plek, heerlijk rustig. flesje wijn voor het uitkiezen en ligt gekoeld op je te wachten onder afdakje stroom ook daar halen. water in de winter afgesloten. geld voor flesje wijn in enveloppe verder geen kosten voor dit mooie plekje
wij kwamen hier 1 januari prima stop plek voor doorreis €11,- ( prijs 2022😉) geen geld voor 4p met hond stroom en sanitair, aan de moezel . Wij vinden het wel wat gehorig ( in de winter met ramen dicht op zich prima) Plekken achter de receptie liggen pal achter de mc Donald en de mc drive wat rumoer geeft en de fabriek in de verte gaat ook. s nacht door. Sanitair prima en lekker warme douche. Kortom prima plek op doorreis of kort verblijf
Aangekomen 2 januari. camping ligt aan een doorgaande weg en ziet er verouderd uit. Prachtig uitzicht, plekken zijn klein ( onze camper is 6,5 m) wel water op je plek. Douche prima en heerlijk warm, wel verouderd sanitair maar schoon. Dicht bij centrum, Niet onze camping en de prijs te hoog voor wat je krijgt 34,60 camper 2 volw en 2 kids (8-10)
prima camping sanitair wat verouderd maar super netjes zwembad zorgt voor de nodige verkoeling klein supermarkt op loopafstand evenals de bakker
Rustige stadscamping, met schaduwrijke plaatsen. Geen afgebakende plaatsen, dus je je mag zelf een plek uitzoeken, Helaas geen WiFi op de plaatsen alleen rond de bar. Het zwembad is niet verwarmd , Tarief hoogseizoen camper 2 pers, 2 kinderen & electra met acsi korting €43, per nacht! Erg aan de prijs vinden wij.
Zeer gastvrije eigenaren ( zij Nederlands, hij Frans) , ruime plekken mooi meertje met afgezet langzaam aflopend zwemgedeelte, hardloop race fiets en visgelegenheid. Leuke speeltuin voor kids en in de zomer animatie met traditioneel kampvuur. Dorp met supermarkt op loopafstand. Prima prijs. Top plek we komen hier vaker, groeten sportief gezin, jonge kinderen en hond.
Jong gezin met hond, sportief hardloop ronde van 2,5 rond het prachtige aangrenzende meer en racefiets in de omgeving te vergelijke n met Limburg/Ardennen. Grote plaatsen, mooi sanitair brandschoon , uiterst vriendelijke behulpzame eigenaren, verwarmd zwembad niet groot met uitschuifbaar dak. Dorp op loopafstand 1km met kleinere supermarkt groot assortiment. Pizzeria op het plein. Ls €21 Hs €29
Deze camping zegt een 4 sterren camping te zijn. In de mei vakantie is het heerlijke zwembad geopend. Alle andere faciliteiten niet. Wat ons betreft een 5. 1 punt voor het zwembad, 1 voor de supermarkt heel dichtbij (300m), 1 voor het uitlaten voor de hond gelijk aan de rivier , 1 voor de grote plaatsen en 1 voor de vriendelijke dame aan de receptie . Douche simpel schoon maar lauw.