@Martin04
- 2017
- Adria Matrix Plus 670 DC
- 2017
De parkeerplaats bevindt zich overdag direct aan een drukke straat. Vriendelijke ontvangst door druk personeel. We werden begroet met een lokale broodspecialiteit, dus ontbijt was gegarandeerd. Schoon toilet en douches met muntjes. Gratis pendeldienst naar Matera. ook geschikt voor grote campers. Verhard terrein. Elektriciteit inbegrepen. Een beetje onrustige nacht vanwege het lawaai van de straat.
We werden hartelijk ontvangen door de terreinwachter. de kampeerplaats is zeer liefdevol ingericht en ligt direct aan zee. De faciliteiten zijn een beetje spartaans, maar voldoende en schoon. Graag weer.
Heb de parkeerplaats gebruikt voor een uitstapje naar Antwerpen. Het stadscentrum is met de fiets in ongeveer 15 minuten te bereiken. er is een afvoervoorziening en vers water (tegen betaling). Verder is het een grote weide en een paar plaatsen op vaste grond. De telefoniste was behulpzaam en vriendelijk. we brachten daar een rustige nacht door.
de parkeerplaats is niet erg gemakkelijk te vinden, maar het is beschikbaar. we stonden eind oktober 2021 op het veld. Zwembad, douches, toiletten, alles was super schoon. Zeer aardige eigenaar. Uitermate geschikt voor een bezoek aan Cervo en Imperia. Beide plaatsen zijn met de fiets in 15 minuten te bereiken. Ingang via ingang kinderdagverblijf, zoals aangegeven. Geen probleem met onze 7,5 meter camper. 20 € / nacht. we betaalden € 10 voor 5 uur.
Parkeerplaats niet meer beschikbaar. Er zal zijn. De campers van Pössle staan nu te huur. Jammer, het was altijd onze tussenstop vanuit het zuidelijke huis. Het is niet toegestaan te overnachten op de officiële parkeerplaatsen van de outlet.
Als er nog een stroomaansluiting beschikbaar was, bijna perfect. Strand met kleine restaurants
Super parkeerplaats. Terrassen bieden plaats aan veel gsm's. Gastronomie superlekker en doet echt denken aan een alpenweide.
Super parkeerplaats met vriendelijke operators. Helaas vaak erg vol.