@MartinKetelaars
- 2015
- Eura Mobil PT730EB
- 2020
ja, in vele reviews is het al gezegd. Fantastisch mooie plek met zeer ruime plekken en zeer mooi en schoonbroer sanitair. en, iedere morgen om 11.00 een heerlijke kop koffie.
Een prima camping met uitstekende en nette voorzieningen. Inclusief 10 amper. stroom voor 2 personen 29 euro per nacht. Inderdaad je hoort het verkeer van de autoweg, maar je staat ook maar 1,5 km vanaf het prachtige centrum van Marburg.
camping blinkt uit door zijn eenvoud. zeer nette, wat oudere douches en toiletten maar alles zeer goed onderhouden ! eigenaresse bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Wij komen hier vaker terug.
Ja, ik kan er niet veel meer aan toevoegen als welke in andere reviews al is geschreven. Dit is een perfecte camperplaats met goede voorzieningen en zeer prettige eigenaars. Eigenlijk moet ik ze geen 5 sterren geven anders komen er nog veel meer campers hier op af en het zit nu al helemaal vol.
Sitecode: 19429
Dit is werkelijk een super camping. Perfect onderhouden, zeer goed en mooi sanitair. Een uitstekend restaurant erbij. 25 minuten lopen naar het prachtige Ronda.
Dit is een heerlijke rustige camping, met zeer ruime plaatsen. Het toilet gebouw is wat oud maar zeer schoon en wordt uitstekend onderhouden. Van hieruit zijn mooie wandelingen te maken bv rondom het grote meer wat hier vlak bij ligt.
De camping is een perfecte uitvalbasis om het schitterde stadje Schwabisch Hall te bezoeken. De toiletten op de camping zijn inderdaad verouderd meer zeer schoon. De camping biedt veel schaduw en de nieuwe eigenaars zijn uiterst behulpzaam en vriendelijk. We kwamen voor 2 nachten maar zijn uiteindelijk 6 nachten gebleven
midden in de natuur een super fijne camping. Uitstekende voorzieningen en goed restaurant. Enig min puntje is de prijs van ruim 50 euro voor camper en 2 personen. Maar ja, dit is Zwitserland en dan weet je van te voren dat alles een stuk duurder is als in NL.
Voor deze zgn camping nul sterren. Dit kun je toch geen camping noemen! Wat een zooitje. We zijn heel wat gewend van Spaanse campings, maar dit slaat alles! Weg blijven en weg blijven.
Sitecode: 19429
Een prachtige camping. Zeer schoon en perfect onderhouden. binnen een half uur wandel je naar het centrum van Ronda. Deze camping is een echte aanrader!
Dit is een topper! zeer ruime plaatsen tegen een redelijk bedrag. sanitair perfect en ook duidelijk en goede corona voorzieningen. Deze locatie is terecht zo hoog geëindigd bij het laatste NKC onderzoek.
Een heerlijke camperplaats. De eigenaren zijn zeer gastvrij en altijd aanspreekbaar. Het sanitair is uitmuntend in een heerlijk verwarmde ruimte. Omgeving fantastisch voor wandel en fietstochten. Geen A4stjes overal opgeplakt wat allemaal niet mag! Kortom een zeer goede plek. Oja het is een hond vriendelijke camperplaats wij hebben geen hond maar wij hebben daar absoluut geen last van gehad.
Wij hebben hier 3 dagen gestaan en dit is werkelijk een prachtige camperplaats midden in de natuur, met uitstekende voorzieningen tegen een zeer acceptabele prijs. Wij komen hier meer terug
eerlijk, ik geef nooit een maximale score, maar deze camperplaats is uitmuntend. De plaatsen zijn keurig door hegjes gemarkeerd, 's avonds mooie sfeervolle verlichting bij het kleine meertje. De toiletten en douches perfect. Een zeer klant vriendelijke aanmeld systeem. kortom een 10 met een griffel voor deze camperplaats.
Een perfecte camper plaats. Zeer goede voorzieningen de toilet en douche super. Ook belangrijk een heel goed restaurant aan de voorzijde. Deze camperplaats is echt een aanrader!
prima camping voor een paar dagen direct aan zee.Wij moesten voor de plaats aan zee 3 euro bijbetalen op de ACSI prijs maar dat was de moeite meer dan waard. Sanitair ook goed schoon en onderhouden.
Wij hebben in juni 2027 daar gestaan. Een kleine mooie camping direct aan de zee met uiterst vriendelijke receptie.Een hele mooie locatie, gezellige intieme boulevard. Een aanrader!
Een schitterende plaats, maar wel heel dicht op elkaar op de plaatsen met stroom. Verder erg hinderlijk de stank van de zeer grote afval container. Dit MOET op te lossen zijn![noot van eigenaar: container is al geleegd]
zijn hier in september 2015 geweest camping heel mooi gelegen met een meer als perfecte natte ruimte. Deze camping verdiend echt onze aanbeveling. Rita&Martin