@Max&Moritz!

Ja
1984

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Direct naast twee drukke straten en het busstation. 's Nachts is het rumoerig met tieners die wachten op de FLIX-bus en getunede auto's die hun uitlaten showen. Toiletten zijn betaald en er is geen afvalverwerking. Op 10 minuten fietsen van de oude stad, met een uitstekend netwerk van fietspaden. Leuk voor een dagtrip naar Konstanz, maar minder geschikt voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Helaas zijn campers hier niet meer toegestaan. We kregen bezoek van de politie. Ze waren erg aardig en lieten ons hier nog een nachtje staan. De juiste parkeerplaats is aan de overkant van de Rijn, bij de thermen.

Wij waren er in november. Moest 250 NOK BETALEN! Alles was compleet water en toilet. Waar hebben we dan voor betaald? en dat voor een openbare parkeerplaats.

Een moderne, verzorgde topplek met een grindgedeelte voor een camper en een groot grasveld. Faciliteiten op hoog niveau, lounges met hotelkarakter. Echter ook topprijzen, want alles moet extra betaald worden: overnachting camper & 2 personen €21,44, elektriciteit €0,70/kW, warme douches €1,30/4 minuten, warmspoelingen €0,40/12 liter, vers water voor de tank € 0,13/liter. Wasmachine € 4,02/wasbeurt, droger € 2,68/90 minuten, sauna € 4,02/uur.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Zeer vriendelijke ontvangst, uitgebreide wijnproeverij. Zeer eenvoudig, schoon sanitair. We stopten hier twee keer tijdens één vakantie! Een plek met charme waar je heerlijk tot rust kunt komen. Breng zeker een bezoek aan het plaatsje Barr (1km).

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Jeton is te koop in de Super U voor 7€ 10 minuten water. Dat is schandalig duur.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een vriendelijke, schone plek, direct aan de fietsstraat. Ook ideaal om de hond uit te laten.Met picknicktafels en prullenbakken die regelmatig worden geleegd. 's Avonds en 's nachts rustig, doordeweeks 's ochtends vanaf 04.30 uur autoverkeer. Nog steeds aanbevolen.