@Mclouislagan410
wat een prachtige , goed onderhouden camping. veel aandacht voor de natuur en mooi gelegen aan een meertje/riviertje. en wat een rust! sanitair is schoon. zeer vriendelijke eigenaren. leuk terrasje om iets te eten of drinken. wij hebben een nacht hier gestaan op weg naar Spanje. maar we hadden hier beste meerdere dagen willen staan. ongeveer 5 kilometer van de snelweg ( A39)
eind juni op ACSI veld (sectie D) gestaan. ligt aan een zeer stoffige weg die erg druk bereden wordt. geen lol aan. vooral de canpingmedewerkers in hun golfkarretjes racen er lekker op los. en dan is er nog de “eigen” vuilnisdienst. komt elke 3 kwartier afval ophalen met een aftandse vrachtauto waarbij de motor niet uitgezet wordt. kortom wij komen hier nooit meer terug. was er dan niets goed? jawel. royaal toiletgebouw en prima supermarkt.
Meer dan geweldig!!!!! Wat een rust, de vogels, de stilte. zeer veel groen en uitstekend sanitair. Ik heb al heel wat campings gezien in Nederland en deze behoort tot de allermooiste
Rustige, relaxte camping met grote plaatsen. Er hangt een erg prettige sfeer. En dat komt omdat de eigenaren bijzonder vriendelijk en behulpzaam zijn en ook omdat er geen seizoenplaatsen zijn. Sanitair is uitstekend en brandschoon!! in de omgeving kun je prachtig fietsen. echt een camping voor rustzoekers! ik kom zeker terug.
Prachtig gelegen kleine camping direct achter de dijk van de Westerschelde. Ontzettend attente en zorgzame beheerster Jannie. Prima douches. Kom zeker een keer terug. Een dikke 10!
Mooie rustige mini camping. Max 5 staanplaatsen waarvan 1 verharde. Zeer schoon sanitair ( nog gesloten ivm Corona). Mogelijkheid om s avonds een vuurtje te stoken. Zeer vriendelijke eigenaren. Relaxte sfeer. Kom hier graag een keer terug.
Prachtige, rustige kleine camping, midden in de natuur . Goed onderhouden. Vriendelijke eigenaren. Een paar caravans met een seizoenplaats. Ivm Corona geen mening over het sanitair maar de 3 afwasplekken zien er keurig uit en zijn voorzien van heel warm water.
Mooie plek. Je hoort de stilte! Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Bij een volgend bezoek kies ik voor een ruime plek op het achterste veld.
Met mijn California T4 had ik plek nr 3: een vlakke plaats op gras. Stroom en water op ongeveer 10 meter. Prima plek, niets mis mee. Kleine camping met goed sanitair. Weliswaar wat verouderd maar keurig schoon. Max Kwartiertje fietsen van het strand van Dishoek.