@Megalain
- 2011
Sitecode: 19406
1 nacht verbleven op doorreis naar Spanje. Enige dat ik orde was is de plaats zelf, mooi ruim en voorzien van stroom en water. Sanitair is dramatisch, oud en slecht onderhouden, onwaardig voor een 4 sterren camping. Weet niet hoe ze aan die 4 sterren geraakt zijn, misschien door aanwezigheid van een zwembad? Vlakbij autostrade dus we waren snel weer weg.
Heel fijn verblijf gehad in jachthaven Crezee. Erg mooie plaatsen met enig mooi uitzicht op de jachthaven, net sanitair en leuk uitgangspunt voor wandelingen of fietstochtjes. Als je ‘s avonds TV wil kijken via satelliet wel even op voorhand checken waar je staat want op sommige plaatsen belemmeren bomen je satellietontvangst.
Goed gelegen nabij strand, duinen en naastliggende supermarkt. Camperplaatsen zijn in orde maar de groene zones worden niet goed onderhouden, veel onkruid en toont algemeen onverzorgd. Sanitaire voorzieningen ruim onvoldoende voor 52 camperplaatsen : mannen en vrouwentoiletten niet gescheiden; slechts 3 urinoirs en 2 toiletten. Vaak wachttijden ‘s ochtends aan de toiletten. Floréal management : graag wat extra investeren en dit komt nog goed!
Alles prima in orde op deze camperplaats. Net sanitair en mooi verzorgde plaatsen, WiFi was in orde en het stroompakket dat in de dagprijs zit was ruim voldoende. Niet te ver van het centrum van Middelkerke en de uitgang achteraan geeft bijna rechtstreekse toegang tot duinen en strand. Was eerste keer voor ons maar wij keren zeker terug hier.
Hier 2 geweldige weken verbleven. Hadden lang vooraf plaatsje gereserveerd vlak aan de rand van het meer, en dat hebben we ons geenszins beklaagd. Wat een uitzicht over het meer en de rondliggende bergen! Voorzieningen zijn nogal basic maar alles is aanwezig en wordt netjes onderhouden. Kleinschalig maar lekker restaurant aanwezig. Heel kleine campingwinkel maar je kan dagelijks vers brood bestellen. Niet toegankelijk voor echt grote campers.
Ruime plaatsen, afgescheiden met lage haakjes. Gras en haagjes kunnen wel wat beter onderhouden worden, geeft het geheel wat rommelige indruk. Zeer net sanitair blok met toiletten, douches, afwasruimte en lediging chemisch toilet, Vlakbij Veerse Meer, prachtig om te fietsen!
Uitstekende en nette camperplaats gelegen nabij ijssalon/tea-room. Alle comfort aanwezig. Toiletten van ijssalon kunnen gebruikt worden. Zeer lekker gegeten en erg rustig om te overnachten. Eigenaars hebben duidelijk goed begrepen wat camperliefhebbers zoeken!
Camping in onmiddellijke nabijheid van de prachtige Wörthersee. Hier met camper 2 weken verbleven in augustus 2021. Correcte standplaatsen maar nogal kort op mekaar en dus soms nogal luidruchtig. Sanitair netjes onderhouden. Supermarktje en taverne met kleine restauratie aanwezig. Meer zelf is prachtig en water aangenaam qua temperatuur; ook ideaal voor kinderen. Klagenfurt heel mooi stadje en makkelijk en snel bereikbaar met bus of fiets.
Sitecode: 20334
Eerste keer dat we hier kwamen en eerste indruk was meteen raak : eenvoudige automatische check-in, mooi onderhouden ruime plaatsen, nagelnieuwe nette sanitair, een gezellig en modern onthaal, gezellige verlichting bij nacht, sommige percelen omzoomd met bloemen en vaste planten. Iets of wat buiten Brugge maar snel te bereiken met de fiets of vlakbij openbaar vervoer. Dit is een voorbeeld voor andere Belgische campings, proficiat!
Uitstekende camperplaats zowel voor paar dagen als voor doorreizigers van/naar het zuiden. Geen voorzieningen, maar vuilnis kan op parking tegenover wel gedeponeerd worden in container. Erg rustig, redelijk vlak grasveld en ideaal gelegen als startpunt voor wandeling of fietstocht.
Hier eerste maal geweest half november. Inchecken ging zeer vlot, nogal prijzig, maar vooral erg jammer dat je dient bij te betalen voor een hondje. Plaatsen netjes, aan de kleine kant maar wel goed onderhouden. Sanitair ok, maar geen onderscheid tussen heren- en damestoiletten, en dat is toch behoorlijk zelden dat je dat nog ziet. Ligging uitstekend nabij supermarkt, zee en duinen.
Heeeeeeerlijke nieuwe camperplaats. Aparte percelen gescheiden met een haagje, en voldoende ruim om wat spullen te zetten. Gras steeds netjes gemaaid en camperplaats is een plaatje om te zien. Schone sanitair en vaak gepoetst. Je staat midden de fruitbomen. Soms wel wat gehorig door baan die vlakbij ligt, maar valt zeker mee qua lawaai. Enige echte nadeel voor ons : elektriciteit met 1€ muntjes...
Zeer vriendelijke eigenaren, bijzonder behulpzaam en geven wat info en folders over de omgeving. Plaats zelf is eerder basic maar wel ruim. Geen sanitaire voorzieningen maar wel water en stroom beschikbaar. Camperplaats vlakbij kuuroord en dorp maar door minder weer niet kunnen op verkenning gaan. Om te overnachten op weg weg of terug van het zuiden zeker een aanrader!
Zeer aan te raden camperplaats op heen- of terugreis naar het Zuiden. Rustig gelegen in een klein recreatief domein. Gratis water, 220v stroom, ledigen toilet...waar kan je dat nog vinden tegenwoordig? Stonden hier met 3 andere campers lekker rustig.
Camperplaats oke en mooi geïntegreerd in de natuur. Toch wat nadelen : wat afgelegen, weinig te beleven in nabijgelegen buurt, echt te weinig sanitaire voorzieningen in vergelijking met het aantal camperplaatsen. Achterste camperplaatsen te ver verwijderd van sanitaire voorzieningen. Extra sanitairblok is wenselijk! Jammer dat je ook echt alles apart moet betalen:schoon water, afwassen,...
Leuke ligging niet te ver van centrum en strand. Faciliteiten uitstekend. Camperplaatsen bij regen wel nogal modderig, ondanks verharding. Toch komen we zeker terug!