@Merkxcamper
wat een leuke locatie. Het was wel vervelend dat je toch 15min van de autobaan, via kleine wegen, naar de camperplaats moet rijden. Maar je wordt wel verrast. Erg vriendelijk Nederlands echtpaar. ze hebben 6 camperplaatsen en 4 hotelkamers. Je kunt ook gebruik maken van hun keuken. Mooi uitzicht, midden in de natuur.
prachtige camping met ruime plaatsen. alles is superschoon, ook mooi sanitair. er is een kleine supermarkt en een klein restaurantje , ook pizza’s afhalen . Je betaalt iets meer maar dat weet je van tevoren. vlak bij een brede boulevard. 15 min van centrum. er was al veel horeca open.
Goede uitvalsbasis om met de fiets naar Valencia te gaan (20min). we hadden een erge ruime plaats voor de camper. sanitair pas nieuw en ze waren nu het zwembad aan het renoveren. Helaas wel veel lawaai van de autoweg langs de camping en slechte wifi (wat in deze tijd niet zo hoort te zijn).
Hele fijne camping, aardig personeel, mooi sanitair. de supermarkt wordt verbouwd, maar bakker en Spar op loopafstand. Ruime camperplaatsen. sommige wel moeilijker in te rijden daar er catalpa’s als afscheiding staan en sommige knoesten zijn laaghangend. Achteruitgang vlak bij een mooie boulevard. heel leuk stadje, natuurlijk in deze tijd nog niet alles open, maar met mooi weer en weekend was het gezellig druk. de moeite waard om terug te gaan.
Mooie camping, plaatsen onder de pijnbomen. we mochten zelf een plek uitkiezen. goede sanitaire voorzieningen. Gelegen aan het strand en het einde van de boulevard. 20min naar het centrum, waar al diverse gelegenheden open waren. je ziet dat ze in alle Spaanse dorpjes al veel opknappen ivm komende zomer
We werden aardig ontvangen, hadden een ruime plek maar het terrein ziet er wel verwaarloosd uit. Sanitair was ook niet om naar huis te schrijven. Wel vlak langs de autobaan
een prima locatie in het midden van het stadje. een goede uitvalsweg vlak langs de autobaan. een mooi stadje om te bezoeken